Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Constantine & The Call Operators PUB 23 26.-27.5.2023

26 touko _ 20:00 27 touko _ 20:00

CONSTANTINE & THE CALL OPERATORS (TRIO) @ PUB 23
PE 26.5. KLO 20 & LA 27.5. KLO 15
VAPAA PÄÄSY

Constantine & The Call Operators perustettiin Helsingissä 2012. Vuosien ahkeran keikkailun ja biisimateriaalin säveltämisen ja työstämisen jälkeen bändi julkaisi debyyttialbuminsa toukokuussa 2021.

Bändin liideri Konstantin Kovalev on jo nuoresta iästään huolimatta osoittanut lahjakkuutensa niin laulajana ja kitaristina, kuin myös säveltäjänä ja sovittajana.

The Call Operators –yhtyeen triokokoonpanossa hänen seuranaan on Skandinaavian blues- ja soul –muusikoiden eliittiä. Rumpali Tyko Haapala on pitkään esiintynyt nimellä ’Downhome King III’, tehnyt yhteistyötä Jo’ Buddyn kanssa ja keikkaillut mm. Louisiana Redin, Gene Taylorin ja Diz Watsonin kanssa. Basisti Jaska Prepula on soittoveteraani joka tunnetaan mm. lukuisten amerikkalaisten blues- ja soul –artistien kiertuebändeistä, kuten Tad Robinson, Terry Hanck ja James Harman.

Yhtye on aiemmin tyylillisesti 40- ja 50-lukujen bluesin ja rhythm & bluesin maailmassa. Debyyttialbumilla tyyli on kehittynyt 60-lukuisen soul bluesin suuntaan, jossa vaikutteita ovat antaneet mm. Bobby Bland, James Carr, Isaac Hayes ja The Miracles.

Pub 23

Kouvolankatu 23
Kouvola, Suomi
+ Google Map