Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kolme Iloista Rosvoa Kouvolan Teatteri 18.3.2023

18 maalis _ 18:00 20:00

”Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä. On kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä. Kun pakko on niin siepataan, ei tarpeetonta milloinkaan. Hei, rensselit selkähän, nassakat kourahan, Kasper ja Jesper ja Joonatan…”

Kardemumman pienessä sympaattisessa yhteisössä ihmiset ovat onnellisia ja elämä sopivan simppeliä. Kaupunkilaisilla on kuitenkin pieni ongelma; makkaramestarin kaupasta katoaa öisin makkaroita ja leipurilta leipää. Ainoat, jotka häiritsevät kyseisen pikkukaupungin yöunta ovat kolme iloista rosvoa: Kasper, Jesper ja Joonatan. Rosvotrio varastaa kuitenkin vain tarpeellisen, eivät yhtään enempää. Heidän lemmikkileijonansa pitää puolestaan huolen siitä, että poliisi ei uskalla ryhtyä pidätystoimiin. 

Kotitalon siivoaminen ja yleinen taloudenhoito ei kuitenkaan ole rosvojen vahvuus, mutta ratkaisuksi keksitään kiukkuiseksi kerrotun Sohvi-neidin ryöstäminen, jotta tämä voi laittaa heille ruokaa ja huolehtia taloudesta. Onnistuneen ryöstöretken lopputulos on kuitenkin vähemmän onnistunut, kun Sohvi-neidin tiukka komento on liikaa kolmelle iloiselle rosvolle. Nyt veijareiden pitäisikin keksiä, miten Sohvi-neiti ”ryöstetään” takaisin kotiinsa!

Lähde mukaan Kardemumman ihmeelliseen kaupunkiin, jossa sattuu ja tapahtuu!
Ensi-ilta 26.3.2022 suurella näyttämöllä. Jatkaa ohjelmistossa helmikuussa 2023.

Ikäsuositus: 4+

Lisätietoja: https://kouvolanteatteri.fi/kolme-iloista-rosvoa/

Kouvolan Teatteri

05 7400 330

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kouvolan Teatteri

Salpausselänkatu 38
Kouvola, Suomi
+ Google Map