Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KOUVOLAN JOULUNAVAUS

marraskuu 21 11:00 13:00

Ensimmäinen tuulahdus Korvatunturilta. Joulu valtaa Kouvolan kadut, ja liikkeet saavat joulusomistuksen ylleen. Koko perheen tapahtuma, jota odotetaan etukäteen. Elämyksellistä jouluntaikaa Kouvolan keskustassa!

TAPAHTUMAN OHJELMA

Klo 10–14 MYYNTIKOJUJA JA ESITTELYPISTEITÄ. Kävelykatu Manskilla.
Myynnissä mm. pullaa, vohveleita, lahjatavaraa, muikkuja, karkkeja, hunajaa, maataloustuotteita, gluteenittomia leipomotuotteita ja käsitöitä.

Klo 11.00 JOULUPUURON JAKO. 300 ensimmäiselle, Sokoksen edustalla. Kouvolan Helluntaiseurakunta ja Soppakauha ry.

Klo 11–13 TONTTURASTI LAPSILLE KOUVOLAN KESKUSTASSA.
Nouda Tontturasti-passi Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta (Kauppalankatu 6-8). Etsi tontturastit, tee annettu tehtävä ja palauta täytetty passi yhdistyksen toimistolle klo 14.00 mennessä. Jokainen osallistuja palkitaan!
(Rasteilla pidettävä turvavälit.)

Klo 11–13 TOIMINNALLISIA PISTEITÄ LAPSILLE. Kuva-arvoitus ja Mystery Box -pisteet. Kävelykatu Manskilla.
Järj. Kouvolan Vapaaseurakunta.

Paikalla myös KooKoon Topi Tiikeri.

YRITYSTEN OHJELMAT:

klo 10.30–14.00 Kahvila Kulmakivessä (One Big Family, Kivimiehenkatu 5)
lapsiystävällistä maksullista/ilmaista toimintaa, mm. kasvomaalausta ja ongintaa. Kahvilassa on tarjolla erilaisia pelejä eri ikäisille. Kahvilassa myös joulumyyjäiset. Tarjous: Ilmainen glögi ja pipari.

klo 10–14 Kauppakeskus Manskissa jouluinen Pop up laiffii (Kauppalankatu 13)
Mukana paikallisia käsityöläisiä, myyntiedustajia sekä kauneus- ja hyvinvointiyrittäjiä. Tule tutustumaan erilaisiin palveluihin ja tekemään joululahjahankintoja. Pop Up:stamme löydät myös kauniin jättikukatsomisteiden valokuvauspaikan, jossa voit käydä ottamassa vaikkapa joulukorttikuvan lapsestasi.  Löydät meidät kauppakeskuksen perältä entisen XAMK-kirjaston ja KappAhln tiloista.

LATAA OHJELMA TÄSTÄ.

Muistathan tapahtumiin tullessasi noudattaa suositeltuja korona-ohjeistuksia, näin vaikutat tapahtumien toteutumiseen myös jatkossa.

Kouvolan Joulunavaus järjestetään tänä vuonna hieman eri muodossa kuin aiemmin, vallitsevan tilanteen vuoksi. Joulupukki & Muori eivät myöskään pääse paikalle tänä vuonna. Kulkuetta ja esityksiä ei myöskään nähdä tapahtumassa. – Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kouvolan Ydinkeskusta ry

044 311 8250

View Järjestäjä Website

Kouvolan keskusta

Kauppalankatu 6
Kouvola, Suomi
+ Google Map