Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU: Kouvolan Komia -musiikkitapahtuma 28.8.2021

28.8.2021 _ 10:00 15:00

Haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti ja edesauttaa koronatilanteen rauhoittumista Kymenlaaksossa. Tämän vuoksi tapahtuma on peruttu.

TIEDOTE: https://kouvolansome.com/2021/08/11/tapahtumia-peruttu/

Haitarimusiikkia torikahvin lomassa

Harmonikkamusiikkitapahtuma Kouvolan Komia siirtyy tänä kesänä Kauppatorille.

Kouvolan Komia oli alkujaan Kouvolan harmonikkatehtaan oma tuotemerkki. Viimeiset parikymmentä vuotta se on ollut myös haitarimusiikin täyteinen ilmaistapahtuma Kouvolan kesässä.

”Kouvolan Komia järjestetään nyt 20. kertaa. Tapahtuma on uudistunut vuosittain. Viime vuonna se soi striimattuna, nyt se viedään torille, jonne haitarimusiikki monen mielestä kuuluu”, sanoo Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi.

Kouvolan Komia soi lauantaina 28.8. aamukymmenestä kolmeen iltapäivällä. Yleisö voi nauttia musiikista Kauppatorin terasseilla ja kahvioissa. Kalevi Hautamäki Duo aloittaa sota-ajan lauluilla, sen jälkeen lavalle nousee Pohjois-Kymen Musiikkiopiston lasten ja nuorten ryhmä. Kumma & Kummanen ripottelee perinteiseen haitarimusiikkiin moderneja mausteita. Lisäksi kuullaan popahtavaa Maurisen Akan Poikaa.

Kaikilla esiintyjillä on jonkinlainen kytkös Kouvolaan. Alunperinkin Kouvolan Komia esitteli nimenomaan paikallista musiikkiosaamista.

Kenelle tapahtumaa voi suositella?
Kaikille, pikkulapsista alkaen. Monipuolinen kattaus näyttää, mihin kaikkeen harmonikkamusiikki taipuu. Itse olen muualta tullut ja hämmästelen, kuinka rikasta soittajaperinnettä Kouvolasta löytyy.

– Jukka Behm

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

SADONKORJUUPÄIVÄ myös 28.8.2021 klo 9-15 Kävelykatu Manskilla ja Kauppatorilla. Lue lisää tästä.

Kouvolan Ydinkeskusta ry

044 311 8250

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kauppatori

Torikatu 3
Kouvola, Suomi
+ Google Map