Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuninkuusravit Kouvolan Ravirata 4.-6.8.2023

4 elo _ 10:00 6 elo _ 18:00

Kouvolan Raviradalla ravataan tänä kesänä Kuninkuusravit 4.-6.8., jotka ovat Suomen ravitapahtumien vuoden päätapahtuma. Suurimpaan suomalaiseen ravitapahtumaan odotetaan yli 50 000 hengen yleisöä.

Kuninkuusravit ovat suurimmat ravit ja kuuluu maan suurimpiin yleisötapahtumiin. Niin yleisön kuin mediankin puolella Kuninkuusravit mielletään poikkeukselliseksi kansanjuhlaksi, jonka keskiössä paremmuudesta mittelevät suomenhevoset. Kilpailu kaviouralla on jännittävää viihdettä ja vuosi toisensa perään yleisö elää mukana juoksijoiden sännätessä matkaan selvittäen paremmuuttaan.

Kunkkarit on koko kansan juhla, jossa yleensä useammankin kerran viikonlopun aikana pyyhitään kostunutta silmäkulmaa, kohotetaan malja ystävien kanssa ja nautitaan suurtapahtuman ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Tarkemmat tiedot: www.kuninkuusravit.fi/

MUKAAN KUNINKUUSRAVIEN MARKKINOINTIIN

Aiomme markkinoida ravikansalle Kouvolaa yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa. Näin saamme paremmin esille Kouvolan keskustan ravintoloita, kahviloita ja yrityksiä. Kaupunki tuottaa raveihin jakoon tulevan esitekartan, johon tulee myös maininnat keskustan toimijoista; nimi ja verkkosivuosoite. Muut mahdolliset tapahtumatiedot lisäämme www.kouvolansome.com sivustolle sekä mahdollisesti myös kaupungin sivuille. Nostamme näitä esille myös muissa kanavissamme.

LISÄTIEDOT JA LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN.

Kouvolan Ravirata

(05) 320 1101

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kouvolan Ravirata

Hevosmiehentie 1
Kouvola, Suomi
+ Google Map