Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MANSKIN KULMAN JOULU

1.12.2020 _ 08:00 31.12.2020 _ 21:00

Joulu alkaa Kouvolan keskustasta!

Manskin Kulman Joulu tuo Kouvolan keskustaan joulun tunnelmaa sekä tarjoaa mahdollisuuden seurata näyteikkunassa esitettäviä jouluisia esityksiä.

Manskin Kulman Joulu sijaitsee liikehuoneistossa osoitteessa Kauppalankatu 5 ja se tarjoaa katsottavaa ohikulkijoille koko joulukuun. Tilaan tehdään joulukuuksi jouluseimi beduiinitelttoineen ja muine rekvisiittoineen. Valaistu upea seimi tulee olemaan Manskin katseenvangitsija ja jouluisen tunnelman luoja, jota kannattaa käydä ihastelemassa lounaskävelyllä, shoppailureissulla tai palatessa illanvietosta. Jouluseimen ympärille tulee myös pientä ohjelmaa joko siten, että yleisö on ikkunan takana tai mahdollisesti pieniä ryhmiä myös tilaan sisälle.

Jouluseimen toteuttavat Kouvolan helluntaiseurakunta ja Kouvolan Vapaaseurakunta. Ohjelman koordinoi Kouvolan Ydinkeskusta ry, joka huolehtii, että se on löydettävissä sekä tilan ikkunasta että yhdistyksen nettisivuilta että käytettävistä somekanavista. Tilassa esitetään myös Työnhaun performanssi -hankkeen valmisteleman esityksen tallenne (live-esitys peruttiin koronan takia). Hankkeen toteuttavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) ja Kouvolan Teatteri ja sitä rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen Ely-keskus.

ESITYKSET

To 10.12. klo 12 ja 16 Tässä ja nyt – henkisellä matkalla tuntemattomaan esityksen tallenne. Järjestäjänä Työnhaun performanssi -hanke.

Järjestäjinä:
Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kouvolan ev.lut. seurakunnat
Kouvolan seurakunta
Kouvolan Helluntaiseurakunta
Kouvolan vapaaseurakunta
Työnhaun performanssi -hanke, toteuttajina Xamk ja Kouvolan teatteri. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen Ely-keskus.

Kouvolan Ydinkeskusta ry

044 311 8250

www.kouvolanydinkeskusta.com

Kauppalankatu 5 liiketila

Kauppalankatu 5
Kouvola,
+ Google Map