Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

#meijänmanski -kuvakilpailu @kouvolansome Instagramissa 18.-29.10.2023

18 loka _ 08:00 29 loka _ 23:30

Kouvolan Ydinkeskusta ry järjestää kuvakilpailun @kouvolansome Instagram-tilillä ajalla 18.-29.10.2023. Kaiva arkistojen kätköistä tai käy nappaamassa kuva Kouvolan Kävelykatu Manskista, lisää kuva Instagramiin aihetunnisteella #meijänmanski ja voit voittaa 100 € arvoisen lahjakortin ravintola Amarilloon!

KILPAILUN SÄÄNNÖT JA EHDOT

1. Järjestäjä

Kouvolan Ydinkeskusta ry, Kauppalankatu 13, 45100 Kouvola, Puh. 0443118251, http://www.kouvolansome.com, manski@kouvolanydinkeskusta.fi, Y-tunnus 1081957-0

2. Kilpailuun osallistuminen

Osallistumisaika: 18.-29.10.2023.

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla julkisen kuvan tunnisteella #meijänmanski Instagramissa (huomioithan, että Instagram-tilisi on julkinen).

Kuvan pitää olla Kävelykatu Manskilla otettu ja kuvan julkaisijan itsensä ottama. Aihetunnisteen #meijänmanski toivotaan keräävän erilaisia kuvia Kävelykatu Manskilta, olkoon kyseessä sitten laajempi yleiskuva tai johonkin Manskin yksityiskohtaan keskittyvä kuva. Kuvat voivat olla eri vuodenajoilta. Toivottavaa on, että kuvausajankohta on kerrottuna kuvan tekstissä.

Kuvalla ei saa loukata kenenkään henkilön yksityisyyttä tai tekijänoikeuksia. Kuva voi olla otettu muunakin ajankohtana kuin kilpailuaikana, mutta sen julkaisun tulee tapahtua #meijänmanski -aihetunnisteella kilpailuaikana. 

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole Kouvolan Ydinkeskusta ry:n työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Kilpailuun osallistuvat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä se liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

3. Palkinto

Kilpailussa palkitaan yksi kuva. Palkintona kilpailussa on yksi 100 € arvoinen lahjakortti Kymen Seudun Osuuskaupan ravintola Amarilloon.

Kilpailuajan päätyttyä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n työntekijöistä koostuva raati valitsee voittajakuvan ja perustelee valinnan osallistumiskriteerit täyttäneistä kuvista. Kilpailun järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan Instagramin kautta ja sopii palkinnon toimittamisesta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n viestintä- ja markkinointikanavissa julkaistaan #meijänmanski –aihetunnisteella merkittyjä kuvia kampanjan ajan ja julkaisun yhteydessä käytetään kuvaajan Instagram-nimimerkkiä.

Voittajakuva julkaistaan yhdistyksen viestintä- ja markkinointikanavissa kilpailun päätyttyä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä kampanjaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa.

4. Palkintoon liittyvät ehdot

Kuvaaja luovuttaa kilpailuun osallistuvien kuviensa kaikki oikeudet Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle. Kouvolan Ydinkeskusta ry:llä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuvat kuvat, kuvaajan nimimerkki ja koko kuvaus tai osa siitä viestintä- ja markkinointitoimissaan. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittaja vastaa voiton lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä.

6. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Kilpailun toteuttamisessa ja palkintojen jakamisessa mahdollisesti syntyvät henkilörekisterit poistetaan välittömästi kilpailun ja palkintojen jakamisen jälkeen. Kuvaaja luovuttaa kilpailuun osallistuvien kuviensa kaikki oikeudet Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle. Kouvolan Ydinkeskusta ry:llä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuvat kuvat, kuvaajan nimimerkki ja koko kuvaus tai osa siitä viestintä- ja markkinointitoimissaan.

7. Muut ehdot

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä voittajakuviin liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Lisätietoja Kati Klaavuniemi, toiminnanjohtaja, Kouvolan Ydinkeskusta ry, kati.klaavuniemi@kouvolanydinkeskusta.fi 

Kouvolan Ydinkeskusta ry

044 311 8250

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kävelykatu Manski

Kauppalankatu 6
Kouvola, Suomi