Loading Events

« All Events

PERUTTU – MUSTAMANSKI 3.11.2023 – KOUVOLA OF NIGHTMARES

3 marras _ 18:00 20:00

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n hallitus on päättänyt kokouksessaan 20.9.2023, että MustaManski-tapahtuma perutaan vuodelta 2023 tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

MustaManski-tapahtumaa on toteutettu vuosittain yhdistyksen pienellä resurssilla ja budjetilla. Se on saavuttanut yleisön suuren suosion, osoittanut paikkansa kauhutapahtumien joukossa ja muuntautunut näköisekseen. Valitettavasti tänä vuonna yhdistyksen taloudellinen panos tapahtumalle olisi niin vaatimaton, ettei tapahtumaa haluta toteuttaa pienentynein resurssein. Kouvolan Ydinkeskusta ry lisää tapahtuman kuitenkin ensi vuoden tapahtumakalenteriinsa ja toivoo, että yleisö ja mukana olleet yhteistyökumppanit löytävät tapahtuman jälleen ensi vuonna.

Marraskuun ensimmäisenä perjantaina kävelykatumme ei ole enää entisensä. Painajaiset valtaavat katumme! Tapahtuma kutsuu kaikki kauhunystävät yhteen, viettämään hyytävää iltaa porukalla! Asut, musiikki, esitykset, sekä yritysten ohjelmat ja tarjoukset, luovat Halloween-tapahtuman Kouvolan keskustaan.

TIEDOTE OSALLISTUMISESTA TAPAHTUMAAN YRITYKSILLE

MYYNTIPAIKKAVARAUKSET

Myyntipaikka – Kävelykatu Manski

Hinnat:4×4 m 35 €
Pöytäpaikka 25 €
Sähkö 12 €

Paikkamaksut jäsenillemme -20 %.

PAIKKAVARAUKSET: henna.perkio@kouvolanydinkeskusta.fi – 044 311 8250

Tapahtumaa ei suositella alle 10-vuotiaille.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kouvolan Ydinkeskusta ry

044 311 8250

View Organizer Website

Kävelykatu Manski

Kauppalankatu 6
Kouvola, Suomi
+ Google Map