Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TAITEIDEN YÖ 19.8.2022

19 elokuun _ 12:00 23:00

Taiteiden Yössä voi herkutella kulttuurilla, taiteella ja muulla kiehtovalla ohjelmalla ympäri Kouvolaa. Taide, kulttuuri ja musiikki tuo eri kulkijat yhteen. Silloin otetaan kaikki irti kesästä. Iltaa pääsee jatkamaan terasseilla ja ravintoloissa monipuolisten ohjelmien parissa.

OHJELMA

VINKIT KARTTAAN:
Kartan yläpalkin nuolesta saat auki listan mukanaolevista tahoista ja ohjelmista.
Klikkaa kartta suuremmaksi ”neliöstä” -kuvakkeesta, oikeasta reunasta.
Kartassa näkyvät värikkäät kuvakkeet, ovat yhdistyksemme lisäämiä, eli Taiteiden Yön ohjelmia.

KOKO OHJELMA KUVANA: TÄSTÄ. (jpg)


MANSKILLA MM.

HORIZON IGNITED
Kouvolalainen Horizon Ignited soittaa monipuolista metallimusiikkia yhdistäen useita eri vaikutteita, joista suurimmat tulevat melodisen death metallin ja metalcoren maailmasta. Tämä kuusijäseninen yhtye tuo lavalle eleganttia ja jykevää energiaa, aggressiivista menoa unohtamatta. Yhtye solmi vastikään levytyssopimuksen maineikkaan Saksalaisen Nuclear Blast levy-yhtiön kanssa, ja julkaisi uuden ”Towards The Dying Lands” nimisen albumin 1.7.2022. Urallaan kovassa nosteessa oleva Horizon Ignited suuntaa syksyllä 2022 kattavalle 37 keikan Euroopan kiertueelle yhdessä Hypocrisyn, SepticFleshin sekä The Agonistin kanssa.

Jäsenet:
Okko Solanterä – Laulu
Johannes Mäkinen – Kitara
Vili Vottonen – Kitara
Jukka Haarala – Basso
Miska Ek – Koskettimet
Jiri Vanhatalo – Rummut

Facebook: @HorizonIgnited
Instagram: @horizonIgnited

Horizon Ignited esiintyy Manskin lavalla klo 21.00

KAKKOSPESÄ
Kakkospesä-yhtye on perustettu vuonna 2013, jolloin sen kokoonpanossa vaikuttivat silloisen KPL:n joukkueen pelaajia. Alkuperäisessä kokoonpanossa mukana olivat etenijä Tommi Mäentausta, nelinkertainen lyöjäkuningas Sami Joukainen, silloinen kapteeni Anssi Lammila ja seuraa vuosina 2001–2014 edustanut Mika-Matti Ojala. Nykyään bändissä soittaa Mäentaustan ja Joukaisen lisäksi HIMistäkin tuttu Juska Salminen, Mika Koskelainen ja Mika Peltonen. Kakkospesä soittaa rehellistä rokkia.

Youtube – Kaikkensa Antanut: https://www.youtube.com/watch?v=U5Pd4MVy3FA
Facebook: @kakkospesasecondbase
Instagram: @kakkospesa

Kakkospesä esiintyy Manskin lavalla klo 22.15

LATE NOIR THEATER
Klovnipelistä tuttu kiertävä rock kabaree kertoo tarinaa ihmisyydestä ehjimmillään ja rikotuimmillaan. Soittajinaan Mr. Johnny Vain ja Ozmo. Koe kaikuja kohtaloista alta kieron kuun!

Instagram: @late_noir_theater

Late Noir Theater esiintyy Manskin lavalla klo 19.00

FRESH START 2
FRESH START 2 -liikunta ja urheilutapahtuma järjestetään osana Taiteiden Yötä pe 19.8.2022 klo 16–20 Kävelykatu Manskilla ja Keskuspuistossa. Tapahtuman vastuujärjestäjä on Kouvolan Urheiluakatemia yhdessä Kymenlaakson Liikunnan kanssa. Alueilla on erilaisia lajikokeilupisteitä, toiminnan esittelyä, testejä, pelejä, ratoja & paljon muuta.

Mukana olevat seurat/lajit: Black Diamond Cheerleaders, Capital of Game arts, FC Peltirumpu, Kookoo Juniorit + Kookoo Hockey + Kouvolan Jääkiekkotuomarit, Kookoo Jäätaiturit, Koski-Golf, Kouvolan Jalkapallo, Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo, Kouvolan Pyöräilijät, Kouvot Juniorit, Kuusankosken Cowboys, Kymenlaakson Liikunta + Kunnossa Kassulle -hanke + Kouvolan Urheiluakatemia, MLL Kaakkois-Suomen piiri & XAMK, Valkealan Kajo.

Facebook: @kouvolanurheiluakatemia
Instagram: @kouvolanurheiluakatemia

Fresh Start 2 Manskilla ja Keskuspuistossa klo 16–20

ASTE
Jani ”ASTE” Sutelainen on voikkaalaislähtöinen rap artisti, joka tunnetaan nykyään myös Headland festivaalien järjestäjänä. Asteella on vahva urheilutausta muun muassa painissa ja brasilialaisessa jujutsussa, jossa hän on voittanut EM-kultaa. Asteella on jo yli 15 vuoden ura rap artistina ja matka jatkuu. Tunnetuimpia kappaleita on muassa Poikkeus sääntöön, Normipäivä, Spaceman, Himalaja ja Monaco.

Facebook: @astemusic
Instagram: @astemusic

ASTE esiintyy Manskin lavalla klo 20.00

HEAVENLY SWING
Heavenly Swing on nimensä mukaisesti swingiin ja jazziin vivahtavaa gospelia soittava bändi, joka on ollut koossa vuodesta 2000 lähtien. Bändi on julkaissut kaksi levyä. Kouvolassa bändi esiintyy kokoonpanolla Jenni Salo (voc), Tommi Huuskonen (kontrabasso), Matti Volotinen (vibrafoni), Timo Jaakkola (rummut), Reijo Vaurula (koskettimet).

Facebook: @HeavenlySwing

Heavenly Swing esiintyy Manskin lavalla klo 13.00

Kouvolan Ydinkeskusta ry

044 311 8250

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kouvola

Kouvola, Suomi + Google Map