Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vappugospel YouTubessa 30.4.

30 huhtikuun _ 16:30 22:00

Vappugospel kokoaa vappuaatoksi bänditarjonnan verkkoon

Pekka Laukkarinen. Vappugospelissa esiintyy Pekka Laukkarinen Band. Kuva: laukkarinen.net

Vappugospel tekee tänä keväänä paluun Kouvolaan. Vahvasti musiikkivetoinen tapahtuma toteutuu verkossa omalla YouTube-kanavallaan vappuaattona 30.4. klo 16.30 alkaen. Puheenvuoron Vappugospel-lähetyksen aluksi pitää Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka. Tapahtumassa on mukana valtakunnallisesti tunnettuja, kouvolalaislähtöisiä gospelmusiikin nimiä, kuten Pekka Laukkarinen ja Miika Johannes, mutta myös useita kouvolalaisnuorten omia kokoonpanoja. Tallenne Vappugospelista on katsottavissa verkossa koko toukokuun ajan. Vappugospelin järjestävät yhteistyössä Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnat, Kouvolan Vapaaseurakunta, Inkeroisten Helluntaiseurakunta, Valkealan Helluntaiseurakunta sekä Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut.

”Loistava tapa viettää vappua”

Pietari Savolainen. Valkealasta lähtöisin oleva Pietari Savolainen on uuden sukupolven muusikko ja lauluntekijä. Kuva: Eetu Linnankivi

Nuorisotyönohjaaja Lotta Kemppainen Valkealan seurakunnasta iloitsee gospeltapahtuman paluusta vuosien tauon jälkeen.
– Takanamme on erikoinen vuosi, minkä takia toteutamme Vappugospelin verkkotapahtumana YouTubessa. Ota rento asento ja virittäydy ruudun äärelle! Luvassa on upeita bändikeikkoja, evankeliumin ilosanomaa ja nuorten haastatteluja. Tämä on loistava tapa viettää vappua, Lotta Kemppainen kutsuu mukaan.

Tapahtuma haluaa nostaa nuoret tekijöiksi

– Tärkeintä Vappugospelissa ei ole itse konsertti vaan matka sinne, jotta opimme tekemään yhteistyötä, sanoo Vappugospel-konkari Arto Sahamies, Kouvolan seurakunnan luottamushenkilö. – Vappugospelin tarkoituksena on nivoutua luontevalla tavalla osaksi seurakuntien nuoriso- ja rippikoulutyötä. Tavoitteena on ollut myös yritys aktivoida nuoria tekemään tapahtumaa toisille nuorille, Sahamies sanoo. – Nuoret hoitavat esimerkiksi itsenäisesti Vappugospelin someviestintää Instagramissa ja heitä löytyy myös tapahtuman kameroiden takana. Aikuiset ovat taustalla tukemassa ja auttamassa, Lotta Kemppainen kertoo nuorten roolista tapahtuman toteutuksessa.
– Olen iloinnut rakentavasta yhteishengestä konserttia suunniteltaessa ja siitä, että olemme saaneet mukaan myös kaupunkimme nuorisopalvelut, Arto Sahamies sanoo.
– On hienoa tehdä yhteistyötä Kouvolan alueen seurakuntien kanssa. Musiikki, ja oikeastaan kaikki kulttuuri, on sellaista universaalia kieltä, joka yhdistää meitä kaikkia. Tänä vuonna meiltä osallistuu Vappugospeliin yksi orkesteri, Late Noir Theater. Jatkossa näen mahdollisuudet laajempaankin yhteistyöhön. Nuoria vartenhan tätä työtä tehdään, yhdessä mahdollistaen! Kouvolan kaupungin nuoriso-ohjaaja Jussi-Mikko Salminen toteaa.

Miika Johannes. Vuonna 2018 ensisinglensä julkaissut Miika Johannes on rap/rock artisti. Miika Johannes tuo Vappugospeliin mukanaan livebändinsä, joka on kasattu huippumuusikoista ympäri Suomen. Kuva: Eemil Kuoppamäki

Vappugospel YouTubessa 30.4. klo 16.30–22
Lähetys kanavalla: https://bit.ly/3aeFAhR

klo 16.30 Avauspuheenvuoro kaupunginjohtaja Marita Toikka
klo 16.35 Aidotjouset, Anjalankosken seurakunnan nuorten bändi
klo 17.00 Nuoren haastattelu
klo 17.10 Late Noir Theater
klo 17.30 Manu Hagert, puheenvuoro
klo 17.45 Elimäen seurakunnan nuorten bändi
klo 18.10 Nuoren haastattelu
klo 18.20 Kuusankosken seurakunnan nuorten houseband
klo 18.45 Pekka Laukkarinen Band
klo 19.45 Pietari Savolainen & Band
klo 20.20 Haastattelu
klo 20.30 Rajaton Armo
klo 21.00 Tommi Nikki, puheenvuoro
klo 21.10 Isä ja poika -duo
klo 21.20 Miika Johannes Band
klo 22.00 Päätös

Lisätietoja:

Vappugospel YouTubessa: https://bit.ly/3aeFAhR

Arto Sahamies, Vappugospel-työryhmän jäsen, p. 050 300 6975, sahisarto@hotmail.com

Lotta Kemppainen, Nuorisotyönohjaaja Valkealan seurakunta, p. 040 670 4498, lotta.kemppainen@evl.fi

Jussi-Mikko Salminen, Nuoriso-ohjaaja, kulttuurinen nuorisotyö Kouvolan nuorisopalvelut, p. 020 615 8653, jussi-mikko.salminen@kouvola.fi

Miika Sinervo, Miika Johannes Band, p. 045 802 9010, miika_sinervo@hotmail.com

Kouvolan Seurakunnat

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto