JÄSENESITTELY – Kulta- ja hopeapaja Korundi

Tämän viikon jäsenesittely julkaistaan poikkeuksellisesti tänään torstaina. Esittelyssä on Kulta- ja hopeapaja Korundi, ja kysymyksiin on vastannut Katri Henttonen, kultaseppä/yrittäjä.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne ja palveluistanne.

Kultasepänliike, jossa myymälä ja paja. Myymälässä laaja valikoima koruja, kelloja ja lahjatavaraa. mm. Lumoava korut, Leijona kellot sekä Korundin ensimmäinen oma mallisto, Flowers by korundi. Pajan puolella valmistamme tilaustyöt ja korujen korjaukset. Lisäksi teemme kaiverruksia ja vaihdamme kellojen paristot.

2. Millainen on yrityksenne historia?

Tässä osoitteessa, Keskikatu 10, on toiminut tämän alan yritys jo yli 50 vuotta. Me, kultaseppä Sirkku Ranta ja minä, hankimme Hopeapaja Olli Ronkka Ky:n liiketoimen 2014. Tutustuimme toisiimme työskennellessämme Hopeapajassa.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri kouvolan keskustassa.

Keskustan pienissä erikoisliikkeissä saa henkilökohtaista ja osaavaa palvelua. Tuotevalikoimat ja palvelut eroavat usein positiivisella tavalla nk. ketjuliikkeiden valikoimista.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Kouvola on upea kaupunki. Kaunis luonto ympärillä ja positiivinen ilmapiiri takaavat viihtyvyyden. Pidetään keskusta elossa, käyttämällä sen nykyisiä palveluja monipuolisesti saamme tänne myös uusia yrityksiä.

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,