PÄÄKIRJOITUS HEINÄKUU 2020

KUUMA – KUUMEMPI – KOUVOLA!

Se on kesä nyt! Mielessä pyörii Iso D:n laulu Kesäkatu, eikä sen sanoja paljon tarvitsisi muokata, jotta se sopisi tämän hetken ydinkeskustaamme.

”Polttaa kesäkatu miestä
kosteaa höyryä nousee tiestä
……..
kadulla on kuumaa
kadulla on kuumaa!

Katu kuuma kaupungin
mä vaikka kärsinkin
miksi sen silti hylkäisin
koska voin saapua myöhemmin
……..”

Nyt, kun paikalliset metsät, pururadat ja luontopolut on koluttu, on aika saapua nauttimaan viihtyisästä ydinkeskustasta. Puitteet ovat kunnossa ja palveluja löytyy. On ollut ilo nähdä kesäpäiviä ja –iltoja, jolloin kävelykadulla on ollut paljon väkeä. Jäätelökioskien jonot ja täydet kesäterassit kertovat siitä, että ainakin hetkittäin ihmiset ovat saapuneet nauttimaan kaupunkikeskustan kesätunnelmasta.

Ja mikä parasta, ihmiset ovat olleet iloisissa tunnelmissa ja positiivisella mielellä! Toivon, että tässä aistimassani ”hyvässä fiiliksessä” muhii loistava kasvualusta tuleville tapahtumille, joita jo nyt heinäkuussa aloittelemme. Ajattelen, että ihmiset nyt jos koskaan, alkavat kaivata kohtaamisia ja haluavat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

Heille, jotka eivät aktiviteetteja tai tapahtumia kaipaa, tarjoaa ydinkeskusta myös mahdollisuuden kiireettömään viipyilyyn.

Käännetään katseet auringon suuntaan ja katsotaan valoisin mielin tulevaan.

Marja Henriksson
hallituksen jäsen

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,