Viranomaiset Manskilla -tapahtuma on siirretty vuoteen 2021

Olemme siirtäneet Viranomaiset Manskilla -tapahtuman syyskuulta 2020 vuoteen 2021. Uusi päivämäärä on perjantai 3.9.2021 kuitenkin sillä varauksella, että mikäli Kouvolan Turvallisuus -tapahtuma järjestetään vuonna 2021, Viranomaiset Manskilla -tapahtuma järjestetään samana viikonloppuna. Tapahtumapaikkana toimii edelleen Kävelykatu Manski.

Tapahtumien osallistujien, yleisön ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tiedämme, että jokainen tekee kaikkensa, jotta tapahtumiin osallistuminen olisi turvallista. Päädyimme kuitenkin tapahtuman siirtoon, kun korona-rajoitusten aiheuttamia peruutuksia tuli jo niin paljon, että tapahtumasta jäi suurin osa viranomaisista pois. Koska koronaviruspandemian tilanteen kehittymistä ei tällä hetkellä pystytä ennakoimaan, joutuu jokainen yritys pohtimaan omaa osallistumistaan ja ymmärrämme hyvin, että päätökseen vaikuttavat aina monet asiat. Haluamme kuitenkin luottaa siihen, että vuonna 2021 voimme jälleen kokoontua yhteen viranomaispalvelujen äärelle.

Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry

Categories: Yleinen

Tagged as: ,