MUSTAMANSKI-TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2021

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n hallitus ja Mustamanski-tapahtuman järjestelytiimi ovat päättäneet siirtää tapahtuman ensi vuoden syksyyn 29.10.21. Toisen kerran järjestettävän tapahtuman järjestämiseen liittyvät terveysriskit ja valtakunnallisesti kohonneet koronaluvut saivat järjestäjät vakavasti pohtimaan siirtopäätöstä uudelleen.

Mustamanski-tapahtuman teemana olisi ollut 30.10.2020 Crazy Clown Town. Kauhuaiheinen tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna ja se sai heti hyvän vastaanoton erilaisena tapana viettää Halloweeniä. Tämän vuoden suunnitelmat eli kauhukulkue, pelottavat esitykset Manskilla sekä Manskin kauhistuttava tunnelma siirretään sellaisinaan vuoteen 2021, joten kauhunystävillä on edelleen jotain mitä odottaa.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, mutta tiedostamme kuitenkin sen, millaisissa paineissa paikalliset yrittäjät tällä hetkellä ovat. Jokainen tapahtuma on tärkeä, sillä ne saavat ihmiset liikkeelle ja tuovat näin yrityksille mahdollisuuksia tehdä kauppaa. Toivommekin, että kouvolalaiset tukevat edelleen varsinkin ravintoloita, kahviloita ja baareja käyttämällä heidän palveluitaan. Kuitenkin on hyvä muistaa, että liikkeelle lähdetään terveenä ja huomioidaan voimassa olevat suositukset.


Lisätietoa tapahtumista saatte tarvittaessa Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta, puh. 044 311 8250 tai toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi ja www.kouvolanydinkeskusta.fi.

Categories: Yleinen