JÄSENESITTELY – Amarillo Kouvola

Tämän viikon jäsenesittelyssä on Amarillo Kouvola, ja kysymyksiin on vastannut ravintolapäällikkö Jonna Vauhkonen.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä; mm. viihdykettä tarjoaa uniikit karaokekopit tai uuden ennätyksen metsästäminen flipperin parissa.

2. Miksi kannattaa tulla juuri teille?

Koska The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa! Eli perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 aina kattaus, mihin varataan seurueelle paikat jo etukäteen (8-10hlö). Koko illaksi seurue saa itselleen Entertainerin ja Cheftainerin, jotka viihdyttävät koko illan teidän seuruettanne. Varatkaa n. pari tuntia aikaa ja avointa mieltä. Kaikesta muusta on huolehdittu! Istukaa tuoliin ja nauttikaa illasta =)

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri kouvolan keskustassa.

Kouvolan keskustassa pääset nauttimaan juomia/ruokia raittiiseen ulkoilmaan terasseille. Amarillonkin terassi jo odottelee paikallaan, että milloin saadaan ovet avata. Myös jalkapallon EM kisat pystyy tänä vuonna katsomaa ulkona – – > meidän terassin isolta screeniltä!

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Tervetuloa meille Amarilloon, olemme teitä varten! Toivottavasti saadaan lämmin ja aurinkoinen kesä kaikille!