JÄSENESITTELY – Three Wings

Tänään esittelyvuorossa on ravintola Three Wings. Kysymyksiin on vastannut yrittäjä Timo Mämmelä.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Olemme amerikkalaistyylinen rento ravintola, jossa tarjotaan laadukasta, hyvänmakuista, kohtuuhintaista ruokaa. Uudistettu tuoreista raaka-aineista valmistettu lounas on tarjolla arkipäivisin 10.30-14. Listalta löytyy mm.  tasokkaita hampurilaisia, jopa Suomen parhaiksi kehuttuja ribsejä ja tietenkin entistä herkullisempia siipiä. Uutuutena meiltä saa myös Kino-Bakeryn resepteillä tehtyjä juusto- ja kermakakkuja, myös suolaisia vaihtoehtoja.

2. Miksi kannattaa tulla juuri teille?

Tärkein syy tulla meille on maku, tuoreista raaka-aineista tehdyt laadukkaat annokset ja erinomainen palvelu. Ravintolassa on tilava sali ja suuri katettu terassi, josta on mahtavat näköalat Manskille. Myös kabinetti tai vaikkapa koko ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksia varten.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri Kouvolan keskustassa.

Kouvolan keskustassa on paljon palveluja kuten esimerkiksi kirjasto ja teatteri, viihtyisä kävelykatu Manski ja tietenkin kattava valikoima kahviloita ja ravintoloita.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Tulkaa testaamaan uudistunutta Three Wingsiä. Tervetuloa syömään, kakkuostoksille, pitämään kokousta tai vaikkapa viettämään perhe- tai yritysjuhlia.