JÄSENESITTELY – Oma Säästöpankki Oyj

Tällä kertaa jäsenesittelyssä on Kouvolan Oma Säästöpankki Oyj. Kysymyksiin on vastannut Satu Salonen, konttorinjohtaja.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Olemme läsnä arjen kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 32 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Kouvolan konttorimme sijaitsee aivan ydinkeskustassa osoitteessa Kouvolankatu 18.

2. Miksi kannattaa käyttää juuri teidän palveluitanne?

Meillä asiakas päättää, miten hän haluaa asioida, konttorilla vai digitaalisten kanavien kautta. Meillä voit hoitaa niin yrityksen kuin henkilökohtaisetkin pankkiasiat saman henkilön kanssa. Tavoitat meidät suorista puhelinnumeroista ja olet aina tervetullut käymään konttorillamme. Kilpailuvalttimme on henkilökohtainen palvelu: olemme lähellä ja läsnä asiakkaitamme paikallisesti. Hyvän tuloksen palautamme lähellä olevalle yhteisölle omistajasäätiöidemme ja -osuuskuntiemme kautta. Olethan jo tutustunut EkpsSäätiöön.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri kouvolan keskustassa.

Käyttämällä keskustan palveluita mahdollistat sen, että yritykset voivat jatkossakin kehittää palveluitaan ja tehdä keskustasta vielä paremman ja viihtyisämmän paikan viettää aikaa meille kaikille.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Ihanaa kesää ja tervetuloa käymään meillä, me odotamme sinua ja olemme valmiita palvelemaan sinua.

Markkinointikuvake JASENESITTELYT 1

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,