JÄSENESITTELY – Rantalainen Kouvola

Tänään jäsenesittelyssä on Rantalainen Kouvola. Kysymyksiin on vastannut Karita Räty, toimistopäällikkö.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme täyden palvelun taloushallintoa asiakkaidemme tueksi. Erityisosaamistamme on yrityksen muutostilanteiden hallinta, ja paikalliset tilitoimistomme tarjoavat palveluitaan yli 40 paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut riippuen asiakasorganisaation elinkaaren vaiheesta.

Kouvolan toimisto sijaitsee Manskin äärellä ja meillä työskentelee tällä hetkellä 14 asiantuntijaa.

2. Miksi kannattaa käyttää juuri teidän palveluitanne?

Olemme kotimainen taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta. Asiantuntijoidemme kanssa liiketoiminnan ennakoitavuus lisääntyy, ja yrityksen tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri kouvolan keskustassa.

Tuetaan paikallisia yrittäjiä ja saadaan eloa Kouvolan keskustaan.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Ihanaa kesää kaikille ja pysytään terveinä 😊