TAPAHTUMIA PERUTTU

Haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti ja edesauttaa koronatilanteen rauhoittumista Kymenlaaksossa. Tämän vuoksi osa tapahtumista on peruttu.

Vuonna 2021 ei järjestetä seuraavia tapahtumia:
20.8.2021 Taiteiden yö (siirtyy vuoteen 2022)
28.8.2021 Kouvolan Komia (siirtyy vuoteen 2022)
3.9.2021 Viranomaiset Manskilla (siirtyy vuoteen 2022)
5.10.2021 Senioreiden Suhinat (siirtyy vuoteen 2022)

Lasten taiteet toteutetaan 20.8.2021 klo 10.00 streamattuna tapahtumana. Lisätietoja tapahtumasta (lisätiedot päivitetään nettisivuille 13.8.2021) yhdistyksen nettisivuilta osoitteesta kouvolansome.com

Taiteiden yö vuodelta 2021 peruttu

Elokuun 20. päivä järjestettävä Taiteiden yö olisi täyttänyt tänä vuonna 30 vuotta. Kouvolan yksi suurimmista tapahtumista on kuitenkin jouduttu nyt synkistyneen koronatilanteen vuoksi perumaan tältä vuodelta.

Haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti ja edesauttaa koronatilanteen rauhoittumista Kymenlaaksossa. Koronan vuoksi emme siis voi ottaa järjestämisen riskiä. Olisi sääli, jos hienoja esiintyjiä tulisi katsomaan vain kourallinen ihmisiä.

Tilanne on hyvin valitettava ja varsinkin Taiteiden yön osalta olemme todella pettyneitä. Näillä rajoituksilla ison yleisötapahtuman järjestäminen Kävelykatu Manskille on mahdotonta. Myös Kouvolatalon ohjelmat on peruttu. Toivomme kuitenkin, että keskustan ravintolat, yritykset ym. kumppanit pystyvät rajoitustensa puitteissa järjestämään ohjelmaa, joka toisi päivään Taiteiden yön tuntua. Keräämme tämän ohjelman nettisivuillemme osoitteeseen kouvolansome.com. Lasten taiteet toteutetaan 20.8. streamattuna tapahtumana.
Yhteistyöterveisin,

Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry

p. 050 3088 665
kati.klaavuniemi@kouvolanydinkeskusta.fi
www.kouvolanydinkeskusta.fi

Categories: Yleinen

Tagged as: , ,