Moottoriurheilun teematapahtumia ympäri Kouvolaa heinäkuun toisena viikonloppuna

Kouvolassa järjestetään lauantaina 9.7. moottoriurheilutapahtumakokonaisuus kävelykatu Manskilla, Tykkimäen moottoriradalla ja ympäri kaupunkia.

Heinäkuussa pärisee kunnolla, kun Renkailijat Kouvolassa -tapahtumakokonaisuus tuo 9.7. Kouvolaan monipuolista moottoriurheiluun, moottoriharrastajiin sekä renkailijat-teeman alle sopivaa ohjelmaa. Renkaat pyörivät Tykkimäen moottoriradalla, kävelykatu Manskilla ja ympäri kaupunkia.

Kävelykatu Manskilla esitellään päivän aikana erilaista moottoriurheilukalustoa. Paikalla on muun muassa Classic- kilpamoottoripyöriä ja kilpa-ajajia kertomassa lajista. Manskilla esitellään myös motosport-kalustoa, romuralli- ja rokkiralliauto sekä Timo Mäkisen Ouninpohja 1967 -rallisimulaattori.

Tykkimäen moottoriradalla järjestetään viikonloppuna romuralli ja ”The reissu – Kouvola Road Trip” -niminen harrasterenkailijoille suunnattu kiertoajelu ympäri Kouvolan taajamia. Moottoriradalla on samaan aikaan Rompetori, harrasteajoneuvoparkki ja perheen pienimille muun muassa erilaisia pelejä sekä pomppulinna.

Sunnuntaina 10.7. Anjalankosken Urheiluautoilijat ry järjestää Pikkusuon moottoriradalla Inkeroisten Maastoajon, kansallisen jokamiehenluokan autokilpailun.

Kaksipyöräisille on käynnissä 7.–10. heinäkuuta järjestettävä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n terassipyöräily. Nauti kesästä pyöräillen ja tutustu paikallisiin terasseihin. Kerää samalla leimoja passiin ja osallistu arvontaan. Pyöräilypasseja saa mukanaolevista ravintoloista ja kahviloista.

Renkailijat Kouvolassa -tapahtuman järjestää Repsikka ry, Idol, Valkealan Urheiluautoilijat ry, Kouvolan Seudun Autourheilijat ry, Kouvolan Ydinkeskusta ry ja Kouvolan kaupunki. Manskin tapahtumasta on tehty ilmoitus melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta.

Koko ohjelma: https://kouvolansome.com/tapahtumat/renkailijat-kouvolassa-2022/


Lisätietoja:

Kouvolan Ydinkeskusta ry, 044 311 8250, toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Johanna Budde-Laakso, Repsikka ry, 050 350 1252, johanna.budde.laakso@gmail.com

Jarmo Piepponen, Idol, jarmo@idol.fi