MustaManski – STREET OF HORROR GAMES Kouvolan keskustassa pe 4.11.2022 klo 18.00-20.00

Mustamanski järjestettiin vuonna 2019 ensimmäisen kerran ja nuoret sekä nuoret aikuiset ottivat sen todella hyvin vastaan. Niinpä tapahtuma tuo jälleen Kouvolaan hyvän syyn viettää Halloweeniä pukeutumalla koko perheen voimin.

MustaManski on tapahtuma, joka kokoaa kaikki kauhun ja jännityksen ystävät yhteen. Tänä vuonna teemana on pelien ja elokuvien hahmot, joten luvassa on hyytäviä kohtaamisia Kävelykatu Manskin pimeissä kulmissa. Asut, musiikki, esitykset, sekä yritysten ohjelmat ja tarjoukset, luovat kauhuelokuvien ja -pelien faneille ja Halloweenin vietosta nauttiville oman tapahtuman Kouvolan keskustaan.

MUSTAMANSKI-tapahtuman kauhukulkue käynnistää tapahtuman. Teeman mukaisesti pukeutuneet hahmot raahustavat kulkueessa Sip Sakin parkista Kävelykatu Manskin lavalle saakka, jossa Agarwaen Channeling Lunacy tour ottaa hahmot vastaan. Sen jälkeen pelottavat hahmot jäävät teemaan somistetulle Kävelykatu Manskille viettämään aikaa yleisön ihastukseksi ja kauhistukseksi. Kulkueeseen voi ilmoittautua toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi.

Kävelykatu Manskin valaistus on kammottavampi, kaiuttimista tulee pelottavia ääniä ja muutoinkin kadun ulkoasua on somistettu teemaan sopivaksi. Manskilla esiintyvät muun muassa Agarwaen – Channeling Lunacy tour ja Late Noir Theatre sekä nähdään Saattowäen kalman katkuisia hahmoja. Paikalla on myös Tivoli Laineen pelikoneita, BBQ-bussi, Pimeä Puoli tuotteineen sekä muita myyjiä. Ohjelmassa on kulkueen ja esitysten lisäksi kuvauspiste, Karkki vai kepponen -tehtävärastit lapsille ja lapsenmielisille sekä #mustamanski-kuvauskilpailu. Lisäksi Kauppakeskus Manskista löytyy Capital of Game Arts -hankkeen Pelien vapaakaupunki, joka tarjoaa muun muassa pelattavaa pelitaidetta sekä upeita pelialan työnäytteitä. Myös yritykset ovat mukana tarjoten teemaan sopivia tarjouksia sekä tietysti somistautuen.

Tapahtumassa kaikenikäiset pääsevät esittelemään puvustus- ja maskeeraustaitojaan.  Kuitenkin pyydämme huomioimaan, että esitykset voivat olla aika pelottavia ja jokainen vanhempi punnitkoon itse, onko tapahtuma liian pelottava hänen alle 10 vuotiaille lapselleen.

Löydät tapahtuman tiedot Facebookistamme ja verkkosivuiltamme www.kouvolansome.com.

Yhteistyöterveisin,

Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry