TANSSITAITOISIA AVUSTAJIA ETSITÄÄN KIRKA-MUSIKAALIIN

Oletko tanssiharrastaja ja teatterista kiinnostunut?


Kouvolan Teatteri etsii harrastajatanssijoita syksyn 2020 Kirka – Surun pyyhit silmistäni -musikaaliin. Haussa on neljä tanssija-avustajaa täydentämään ammattinäyttelijöiden ryhmää. Hakijoilta odotetaan 18–35 vuoden näyttämöikää, hyvää tanssitaitoa, musikaalisuutta ja valmiutta tehdä teoksessa myös pieniä avustajarooleja.

Kirka-musikaali saa ensi-iltansa 5.9.2020. Harjoituksia on iltaisin kello 17 jälkeen huhtikuun lopulta kesäkuun alkuun, ja kesätauon jälkeen taas elo-syyskuussa. Musikaalin tekeminen vaatii harjoitusten lisäksi sitoutumista esityksiin, joita on eri aikoina kevääseen 2021 saakka.

Hakuaikaa on 14.2. asti

Avustajia pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus perjantaihin 14.2. mennessä sähköpostitse: niko.ta.taskinen@gmail.com. Koe-esiintymiset järjestetään Kouvolan Teatterilla maanantaina 24.2., ja niihin lähetetään erilliset kutsut.

Kirka-musikaali: tarina suomalaiset villinneestä rokkarista

Kirill Kirka Babitzin on unohtumaton luku kotimaisen musiikin historiassa. Vaikka Kirka ei ollut ensimmäinen suomalainen rockia laulanut ja levyttänyt artisti, oli hän ensimmäinen todellinen rocktähti ja ikoni, joka villitsi kansan erityislaatuisella äänellään ja energiallaan. Kirka-musikaalissa nähdään monia tuttuja henkilöitä tähden elämästä sekä kuullaan rock- ja iskelmäkappaleita koko hänen pitkän uransa varrelta. Musikaalin ohjaa Niko Taskinen ja koreografioista vastaa Antti Lahti. Nimiroolissa nähdään Mikael Saari.


LISÄTIEDOT

Niko Taskinen, Kirka-musikaalin ohjaaja, Kouvolan Teatteri
044 298 7544
niko.ta.taskinen@gmail.com

Anne Jokivirta, tiedottaja-tuottaja, Kouvolan Teatteri
045 899 7775
anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi

Kirka-musikaali: www.kouvolanteatteri.fi/kirka

Kouvolan Teatterin tiedote 5.2.2020

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,