TIEDOTE KOUVOLAN YHDISTYKSILLE VUODESTA 2020

Yhdistyksemme tarkoitus on ylläpitää ja kehittää kaupunkikeskustan vetovoimaisuutta, kehittää sen toimivuutta ja viihtyisyyttä, toimia yhdistyksen jäsenten edustajana sekä kehittää Kouvolassa toimivien yritysten ja eri tahojen välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Tavoitteena on viihtyisä, tapahtumarikas ja turvallinen kaupunkielämä keskustassa.

Tässä tiedotteessa on mainittu muutamia toimintaamme liittyviä asioita, joita Kouvolalaiset yhdistykset voivat hyödyntää myös omassa toiminnassaan.


POHJOLA-TORIN KIRPPUTORI

Kirpputorin järjestysvuoroja voi hakea Kouvolan Ydinkeskusta ry:ltä 31.3. asti.
Järjestäjäksi voi hakea kouvolalaiset yhteisöt ja järjestöt. Hakemus tulee toimittaa eräpäivään mennessä yhdistyksemme sähköpostiin (toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi) tai postilla (Kauppalankatu 6-8, 45100 Kouvola).

Järjestäjä vastaa myyjien paikkojen näytöstä ja rahastuksesta, sekä yleisestä valvonnasta Kirpputori aikana. Monet pitävät myös omaa kahvitelttaa vuorollaan.

LUE LISÄÄ:

MARKKINAT

Kouvolan keskustan markkinoille yhdistykset voivat tulla myymään tuotteitaan, esittelemään toimintaansa, tai esimerkiksi esiintymään. Esiintymistä sovittava yhdistyksemme kanssa erikseen.

LUE LISÄÄ:

TAITEIDEN YÖ 21.8.2020

Kouvolan Ydinkeskusta ry koordinoi Kouvolan Taiteiden Yön tänäkin vuonna.

Yhdistykset voivat lähetä mukaan tapahtumaan esim. esiintyjäksi tai myyjäksi/toiminnanesittelijäksi, sekä ohjelmanjärjestäjänä.

TAPAHTUMAN SIVU: https://kouvolansome.com/tapahtumat/taiteiden-yo/

JÄSENYYS JA JÄSENEDUT

Yhdistykset voivat liittyä myös Kouvolan Ydinkeskusta ry:n jäseneksi. Jäsenetuihin kuuluu monia eri markkinointikeinoja ja -kanavia, edullisemmat osallistumis-/markkinointimaksut tapahtumissa.

LISÄÄ JÄSENYYDESTÄ:

Toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi
kati.klaavuniemi@kouvolanydinkeskusta.fi

JAAKONPUISTO JA KESKUSPUISTO ESIINTYMISPAIKKANA

Kouvolan keskustassa sijaitsevista Jaakonpuistosta ja Keskuspuistosta voi varata esiintymispaikat maksutta.

Näissä paikoissa voi järjestää tapahtumia, konsertteja esiintymisiä yms. Jaakonpuistossa on myös käytettävissä äänentoisto ja penkit yleisölle.

LUE LISÄÄ:


SEURAA MEITÄ:

www.kouvolanydinkeskusta.com

www.kouvolansome.com

Yhteystiedot


Kouvolassa 28.2.2020

Henna Perkiö
toimistosihteeri
Kouvolan Ydinkeskusta ry

Categories: Yleinen