TIEDOTE – TAPAHTUMAT KEVÄÄLLÄ 2020


Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka, jotta koronaviruksen leviäminen saataisiin loppumaan. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Tämän vuoksi olemme päättäneet siirtää kevään tapahtumiamme sekä perua kokonaan Huhtimarkkinat.

Perutut tapahtumat ovat:

9.4.2020 Huhtimarkkinat

Tapahtumat, jotka siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan:
24.4.2020 Kouvolan Komia
8.5.2020 Kouvolaiffii
15.5.2020 Manski Turnaus
17.5.2020 Perinteiset Markkinat

Toimistomme on toistaiseksi avoinna normaalisti eli maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00. Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti suosittelemme ensisijaisesti yhteydenottoa puhelimitse ja sähköpostitse.

Yhteystietomme ovat:
Toimisto, toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi, 044 311 8250 sekä
Kati Klaavuniemi, toiminnanjohtaja, kati.klaavuniemi@kouvolanydinkeskusta.fi, 050 308 8665.

Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme lämpimästi tilaisuuksiamme kohtaan osoittamaanne mielenkiintoa. Kerromme tapahtumien uudet ajankohdat tilanteen normalisoiduttua. Näillä näkymin ainakin Kouvolaiffii siirtyy Taiteiden yön yhteyteen.

Koronan takia Suomi hiljenee, mikä on kaikin tavoin hyvä ja tärkeä asia. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on luonnollisesti tehty toimenpiteitä, jotka vaikuttavat meidän kaikkien arkeen. Terveys menee kaiken edelle, joten erilaiset varotoimenpiteet ovat todella tärkeitä ja niitä on syytä noudattaa huolella. Tilanteesta kuitenkin kärsivät yrittäjät, torit, urheiluseurat, kulttuurilaitokset, erilaiset yhdistykset ja koko tapahtumatuotantoala aivan kohtuuttomasti. Kun ihmiset eivät liiku, rahakaan ei liiku. Tämä tulee aiheuttamaan monelle todellisia toimeentulovaikeuksia.

Koronakaranteeni tarkoittaa yrittäjälle tyhjentyvää ajanvaraus- tai tilauskirjaa. Kun messuja, kokouksia, konsertteja ja esityksiä perutaan, perutaan myös se ennakkoon tilattu matka, huonevaraus, ruokailu, meikki, jätetään mekko ostamatta ja hiukset laittamatta. Kun markkinat tai jokin muu tärkeä myyntitapahtuma perutaan, keskeytyy monen yrittäjän koko liiketoiminta aina sieltä tuotantoketjun alkupäästä lähtien.

Koronakriisin aiheuttama talouden tilanne on tällä hetkellä todella vakava, ja siitä johtuva epävarmuus huolettaa meitä kaikkia. Haastankin teistä jokaisen hankkimaan lahjakortteja tuleville syntymäpäiväsankareille, hääpareille, ylioppilaille, ammattiin valmistuville tai vaikka ihan itsellenne tulevaisuuden arkipäiviä ilostuttamaan. Houkuttelen käyttämään nyt ja myös jatkossa oman alueen yrittäjien palveluita, jotta työpaikat säilyvät alueella kriisistä huolimatta.

Pidetään kaverista huolta. Huolehditaan omasta ja meitä heikompien hygieniasta ja hyvinvoinnista. Toivon, että nämä vaikeat ajat lähentävät meitä henkisesti, saavat meitä näkemään ympäristömme ja toimintamme paremmin sekä ideoimaan uusia tapoja yrittää. Käännetään tämä voitoksi yhdessä!

Paikallisuuden puolesta,

Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry

Categories: Yleinen