Senioreiden suhinat siirtyy

Senioreiden Suhinat -tapahtuma siirtyy vuoteen 2021

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa tällä hetkellä kuluttajien ja elinkeinoelämän asemaan ja toimintaan ennennäkemättömän laajasti ja ennalta-arvaamattomasti. Olemmekin kuunnelleet jäseniämme ja yhteistyökumppaneitamme sekä tietysti suuren yleisön ajatuksia tapahtumista ja päättäneet siirtää Senioreiden Suhinat -tapahtuman vuoteen 2021.

Senioreiden Suhinat on sekä sen kohdeyleisölle että kymmenille palveluntarjoajille tärkeä tapahtuma. Se on tuonut jo yhdeksän vuoden ajan iloa, tietoa, neuvoja ja uusia ideoita kohderyhmälleen. Samalla se on ollut monen opiskelijan, esittelijän ja vapaaehtoisen tilaisuus päästä kokemaan ja oppimaan täysin erilaisessa oppimisympäristössä. Senioreiden Suhinat -tapahtumissa on aina ollut lämmin tunnelma, ja ne ovat tarjonneet monelle osallistujalle kohtaamisia, jotka ovat lämmittäneet mieltä vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Kiitokset kaikille vuosien aikana mukana olleille.

Tässä ajassa tapahtuman järjestäminen turvallisesti on haasteellista. Erilaiset koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja suositukset on syytä ottaa vakavasti. Toivomme, että tapahtuma pystytään järjestämään vuonna 2021 samalla lämmöllä ja välittämisellä, jolla sitä on järjestetty tapahtuman alusta saakka.

Kaikki olemassa olevat varaukset siirretään suoraan vuoden 2021 tapahtuman varauksiksi.
Uusi päivämäärä on näillä näkymin 5.10.2021.

Yhteistyöterveisin,

Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kauppalankatu 6-8, 45100 Kouvola
p. 050 3088 665
kati.klaavuniemi@kouvolanydikeskusta.fi
www.kouvolanydinkeskusta.fi

Categories: Yleinen