MANSKIN KULMAN JOULU 2020

Kouvolan Ydinkeskusta ry, Työnhaun performanssi –hanke sekä Kouvolan seurakunnat toteuttavat yhteistyössä Manskin Kulman Joulun. Tavoitteena on tuoda keskustaan joulun tunnelmaa, elävöittää keskustaa sekä tarjota ilta- ja päiväkävelijöille katsottavaa ja koettavaa turvallisesti näyteikkunan taakse.

Manskin Kulman Joulu sijaitsee liikehuoneistossa osoitteessa Kauppalankatu 5 ja se tarjoaa katsottavaa ohikulkijoille koko joulukuun. Tarkoituksena on tehdä tilaan joulukuuksi jouluseimi beduiinitelttoineen ja muine rekvisiittoineen. Valaistu upea seimi tulee olemaan Manskin katseenvangitsija ja jouluisen tunnelman luoja. Seimen ympärille kehitetään pientä ohjelmaa joko siten, että yleisö on ikkunan takana tai mahdollisesti pieniä ryhmiä myös tilaan sisälle. Joulu seimen toteuttavat Kouvolan seurakunnat. Ohjelman koordinoi Kouvolan Ydinkeskusta ry, joka huolehtii, että se on löydettävissä sekä tilan ikkunasta että yhdistyksen nettisivuilta että käytettävistä somekanavista.

Liikehuoneisto muuntuu myös teatteriksi ja tuo esityksen näyteikkunasta seurattavaksi! Tässä ja nyt – henkisellä matkalla tuntemattomaan esityksettorstaina 10.12. klo 12 ja klo 16. Työnhaun performanssi -hankkeen luovan työnhakuvalmennuksen ryhmä on koostanut fiktiivisen esityksen teatteripedagogi Elina Ylisuvannon johdolla. Se kuvaa kokemuksia työttömyydestä, työnhausta, elämästä ja unelmista poikkitaiteellisen performanssin muodossa. Lisäksi muina päivinä näyteikkunassa nähtävillä hankeen kuva- ja videomateriaalia. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja Kouvolan teatterin yhteishankkeessa edistetään miesten työllistymistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä pyritään lieventämään työelämän sukupuolittuneisuutta. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen Ely-keskus.

Seimi ei kuitenkaan vie koko liikehuoneistoa vaan tilaa, joten esiintymisestä tilassa tai muusta jouluisesta toiminnasta voi olla yhteydessä Kouvolan Ydinkeskustalle.


Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja

Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kauppalankatu 6-8, 45100 Kouvola
p. 050 3088 665
kati.klaavuniemi@kouvolanydikeskusta.fi
www.kouvolanydinkeskusta.fi

Categories: Yleinen

Tagged as: , , , ,