MANSKI TURNAUS 8.5.-15.5.2021

Manski turnaus pelataan tänä vuonna liikuntaan innostavana pelinä!

Kouvolassa urheiluseurojen tekemä yhteistyö näyttäytyy harrastajien monipuolisina mahdollisuuksina sekä erilaisina tempauksina ja tapahtumina. Yksi tällainen yhteistyön muoto on Manski Turnaus, joka tänä vuonna järjestetään pelinä. 8.5.-15.5.2021 avoinna olevan pelin ovat toteuttaneet KooKoo, KPL, Kouvot, Sudet Salibandy, Kouvolan Lentopallo, MYPA ja Kouvolan jalkapallo yhteistyössä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kanssa.

– Yhteistyö eri lajien välillä on tärkeää, koska meillä on paljon opittavaa toisiltamme. Yhteistyön kautta voimme saada uusia ideoita harjoitteluun sekä oppia uusia toimintamalleja oman lajimme ulkopuolelta. Samalla innostamme ja tuemme myös harrastajiamme liikkumaan monipuolisesti, pelin kehittämisessä mukana olleet seuratoimijat muistuttavat.

Yhteistyö näkyy tänäkin vuonna aina suunnitteluista palkintoihin saakka.

– Manski Turnaus yhdistää eri lajien harrastajat aina nuorista vanhoihin. Se on kaiken kuntoisille sopiva tapa ulkoilla ja tutustua mukana oleviin seuroihin. Pelin pelaa tunnissa ja samalla saa mukavan lenkin. Uskon, että peli innostaa liikkumaan ja se innostaa myös meitä pelin kehittäjiä ideoimaan uusia Korona-turvallisia tapahtumia, Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi toteaa.

Kaikki mukaan pelaamaan!

Tänä vuonna urheiluseurat ja ydinkeskustayhdistys järjestävät siis Manski Turnauksen liikkumaan innostavana pelinä. Peli toteutetaan Seppo-opetuspelialustalla. Osallistujat pääsevät kiinni peliin selaimen kautta tai lataamalla Seppo-apin. Ohjeet löytyvät kouvolansome.com-sivustolta sekä tapahtuman Facebook-eventistä. Peli on avoinna 8.5.-15.5.2021.

Peliä pelataan kahden hengen joukkueina ja kaikki tehtäväpisteet löytyvät Kouvolan Urheilupuistosta osoitteesta Palomäenkatu 23. Tehtävät tulee suorittaa numerojärjestyksessä ja siinä on sekä toiminnallisia- että kysymystehtäviä. Peli alkaa, kun suoritat ensimmäisen tason eli käyt tekemässä tehtävän ensimmäisessä GPS-pisteessä. Pelissä on kaikkiaan kolme tasoa ja yksi lisätaso, joten etenet pelissä ainoastaan suorittamalla tehtävät. Mikäli tehtävän vastaus on väärä, peli kehoittaa yrittämään uudestaan. Jokaista tehtävää saa yrittää kolme kertaa. Tehtävät hyödyntävät GPS-paikannusta, joten se pakottaa liikkumaan, jotta peli etenisi. Eli kannattaa pitää sijaintitiedot päällä.

Kaikkien pelin suorittaneiden kesken arvotaan mukana olevien seurojen lahjottamia palkintoja. Manski Turnaus -peli on osa Kouvola-päivän tapahtumia.
Lisätietoja:
Yhteistyöterveisin,

Kati Klaavuniemi, toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kauppalankatu 6-8, 45100 Kouvola
p. 050 3088 665

kati.klaavuniemi@kouvolanydikeskusta.fi