JÄSENESITTELY – OP Kymenlaakso

Tämän viikon jäsenesittelyssä OP Kymenlaakso ja kysymyksiin on vastannut Satu Temonen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

OP Kymenlaakso on paikallinen pankki, josta löytyvät kaikki henkilö- ja yritysasiakkaiden pankki- sekä vakuutuspalvelut, lainopilliset palvelut ja OP Kodin kiinteistönvälitys. Toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa.

2. Miksi kannattaa käyttää juuri teidän palveluitanne?

Teemme päätökset paikallisesti ja sujuvasti. Osuustoiminnallisena yrityksenä vastuullisuus on osa perustekemistämme ja tuemme paikallista elinvoimaa sekä yhteisöllisyyttä. Jaamme esimerkiksi vuosittain 100 000 euroa paikallisille yhdistyksille ja yhteisöille.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri kouvolan keskustassa.

Asioimalla keskustan liikkeissä tuet paikallisia yrittäjiä ja kun palveluja käytetään, voivat yritykset kehittää toimintaansa ja keskustan elinvoimaisuus paranee.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

OP-mobiilissa pankkiasiat kulkevat aina mukana ja tarvittaessa on helppoa vaikka nostaa kortin turvarajaa kesken ostosreissun. Meille voi myös varata ajan puhelin- tai verkkoneuvotteluun, jolloin asiointi hoituu vaikkapa laiturin nokasta. Opastamme mielellämme sähköisen asioinnin pariin ja järjestämme myös OP-mobiiliopastuksia Teamsin välityksellä.

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,