JÄSENESITTELY – Avarn Security

Tämän viikon jäsenesittelyssä on Avarn Security. Kysymyksiin on vastannut palveluesimies Marko Nurminen.

Kuvassa olevat henkilöt vasemmalta oikealle, piirivartija Teemu Arola, kauppakeskus Hansan järjestyksenvalvoja Kristian Kallatsa, piirivartija Jenni Tetri.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Avarn Security on pohjoismainen turvallisuusyritys. Autamme yrityksiä ja organisaatioita turvaamaan henkilöstöään, omaisuuttaan ja tilojaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat hälytyskeskuspalvelut, turvallisuusteknologia ja turvallisuuspalvelut. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja työllistämme yli 3500 turvallisuusammattilaista. Kouvolassa olemme toimineet jo 90-luvulta saakka.

2. Miksi kannattaa käyttää juuri teidän palveluitanne?

Meillä on monipuolinen valikoima turvallisuusratkaisuja ja pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikissa turvallisuushaasteissa. Meiltä saa aina apua ja neuvoja oli kyse sitten turvajärjestelmistä, valvontapalvelusta tai paikan päälle tarvittavasta vartioinnista. Hälytyskeskuksemme päivystää ja auttaa 24/7.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri Kouvolan keskustassa.

Kouvolan keskustan viihtyisyyteen on viime aikoina panostettu paljon. Etenkin uudistetut leikkipaikat ovat todella suosittuja! Keskustan alueen tapahtumat, ravintolat, kahvilat ja monet muut palvelut elävöittävät keskustaa.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä kaikissa turvallisuuspalveluihin liittyvissä asioissa, puhelin 0204 2828, http://www.arvarnsecurity.fi. Turvallista ja aurinkoista kesää!