JÄSENESITTELY – One Big Family ry

Tällä kertaa jäsenesittelyssä One Big Family ry. Kysymyksiin on vastannut Elina Ketonen, One Big Family ry:n yhteyshenkilö.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne ja palveluistanne.

Yhdistyksen toimitila, kahvila-toimintakeskus Kulmakivi, sijaitsee Kouvolan keskustassa (Kivimiehenkatu 5), missä toimii yhdistyksen ylläpitämä kahvila ja pieni kirpputori. Lisäksi tiloissa on kokoustila, terapia/hierontatila ja työpajatilat. Viihtyisistä oleskelutiloista löytyy ilmaisia pelejä eri-ikäisille vapaa-ajan viettoon ja lasten viihtyminen on huomioitu leikkinurkkauksella. Tiloissa järjestämme eri kohderyhmille suunnattua ohjelmaa kuten nuorteniltoja, tilaisuuksia ja tapahtumia sekä tarjoamme erilaisia työtoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme kokonaisvaltaista tukea, niin fyysistä kuin henkistä, kaikille ihmisille. Haluamme tehdä laajasti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Yhteistyötä yhdistyksellä on jo Kouvolan alueella sekä myös laajemmaltikin muun muassa leivänjaon, nuortentyön, seurakuntatoiminnan, kahvilatoiminnan ja työtoiminnan osalta. Teemme asiat sydämellä ja rakkaudella jokaista lähimmäistä arvostaen ja kunnioittaen!

2. Millainen on yhdistyksenne/kahvilanne historia?

One Big Family ry on vuonna 2017 perustettu kouvolalainen yhteiskristillinen yhdistys. Tavoitteenamme on laaja-alaisesti eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttaminen ja elämänlaadun parantaminen. Kulmakiven toimintakeskus avattiin huhtikuussa 2018 ja olemme laajentaneet toimintaamme koko ajan, erityisesti eri ihmisryhmien tukemistarkoituksessa.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri Kouvolan keskustassa.

Kouvolan keskustan vireyttä on tärkeää ylläpitää, jotta sen elinvoimaisuus säilyy.

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Tervetuloa asioimaan Kulmakivessä! Käyttämällä kahvilamme palveluita ja ostamalla myymälämme tuotteita tuet paikallisesti tehtävää työtä muun muassa nuorten parissa.