JÄSENESITTELY – Kymenlaakson Kesäyliopisto

Tämän viikon jäsenesittely julkaistaan jo tänään torstaina Juhannuksen vuoksi. Vuorossa on Kymenlaakson kesäyliopisto. Kysymyksiin on vastannut Minna Kurko, Markkinointi- ja koulutuskordinaattori.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Kymenlaakson kesäyliopisto on kouluttanut kymenlaaksolaisia jo yli 50 vuoden ajan. Nimestä huolimatta kesäyliopistot toimivat ympäri vuoden ja tarjoavat vapaan sivistystyön oppilaitoksena kaikille avointa koulutusta. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa Hovioikeudenkadulla ja Kotkassa Laivurinkadulla.

2. Miksi kannattaa käyttää juuri teidän palveluitanne?

Järjestämme monipuolisesti koulutusta kaikenikäisten kymenlaaksolaisten tarpeisiin. Tarjoamme Kymenlaakson alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja sekä työelämän tarpeiden mukaista ammatillista täydennyskoulutusta. Ikääntyvien yliopiston kaikille avoimia luentoja sekä Lasten- ja nuorten yliopiston tiede- ja taidepainotteista toimintaa, unohtamatta Repin-instituutin klassista kuvataidekoulutusta.

3. Vinkkejä, miksi asioida juuri kouvolan keskustassa.

Kymenlaakson kesäyliopisto on helposti saavutettavissa aivan Kouvolan keskustan tuntumassa. Opiskelun ohessa voi hyvin hyödyntää keskustan palveluja käyttämällä monipuolisia kahvila- ja ravintolapalveluita sekä majoitusta. Kävelykadulla on mukava viettää aikaa opintojen lomassa ja asioida keskustan hyvin palvelevissa kaupoissa. Uudistettu Kouvolan keskusta onkin muotoiltu juuri sen käyttäjille!

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Kesäyliopistolla on aina kesä. Meillä on kauniit avarat tilat opiskeluun Hovioikeudenkadulla, mutta voit ketterästi osallistua monille kursseille nyt myös etänä. Tervetuloa tutkimaan mitä sinä voisit opiskella seuraavaksi: http://www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi/koulutukset