JÄSENESITTELY – Kuusankosken Taideruukki ry

Jäsenesittelyssä Kuusankosken Taideruukki ry ja kysymyksiin on vastannut yhdistyksen puheenjohtaja Sini Inkeroinen.

1. Kerro lyhyesti toiminnastanne.

Kuusankosken Taideruukki on n.10 vuotta toiminut luovien alojen yrittäjien ja harrastajien keskittymä Kouvolan Kuusankoskella Kymin Ruukissa. Taideruukista löytyy mm. ympäri vuoden tasokasta näyttelytoimintaa, Tuomon Luomun Cafe Ruukitar, suosittuja Pato Klubin keikkoja sekä puoteja ja työhuoneita mm. korusuunnittelusta keramiikkaan ja mainostoimistoon unohtamatta hyvinvointipalveluita, valokuvausta ja galleriatoimintaa.

2. Miksi kannattaa käyttää juuri teidän palveluitanne?

Punatiilisessa tehdasmiljöössä pääsee nauttimaan monipuolisista taidenäyttelyistä pääsymaksuttomasti ympäri vuoden. Samalla voi tehdä myös hankintoja ihanista pienistä persoonallisista puodeista tukien paikallista yrittäjyyttä. Saatat myös päästä seuraamaan käsityöläisiä ja taiteilijoita työssään. Meille pääsevät myös liikuntaesteiset koska talosta löytyy hissi.

3. Vinkkejä, miksi kannattaa asioida Kouvolan keskustassa.

Käyttämällä palveluita niin keskustassa kuin taajamissa saadaan ne pysymään elinvoimaisina. 

4. Terveiset asiakkaille ja kouvolalaisille.

Tervetuloa rohkeasti vierailulle uniikkiin ja elävään Taideruukkiin! Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei pönötystä!

Löydät lisää infoa meistä www.taideruukki.fi.

Categories: Yleinen