OSTA & KAHVITTELE KOUVOLAN KESKUSTASSA

Kouvolan Ydinkeskusta ry ja Kymen Yrittäjät ry ideoivat yhdessä kampanjan, jolla piristetään Kouvolan keskustaa, saadaan ihmisiä liikkeelle ja samalla asioimaan Kouvolan keskustan liikkeissä.

– Keskusta heräilee pitkästä talvesta ja nyt on hyvä aika löytää vanhat suosikkipaikat uudestaan ja kannattaa paikallista yritystä. Ja samalla voi nauttia kupin kahvia – tietysti paikallisessa yrityksessä. Hommahan toimii käytännössä niin, että käyt ostoksilla Kouvolan keskustassa, saat ostoksesta kuitin ja kupongin ja tätä kuponkia vastaan saat ilmaisen kahvin kahvilassa., Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi kertoo.

– Kulutuskäyttäytymisellämme on merkitystä. Paikallisten yritysten suosiminen on pieni ele, mutta se turvaa palvelut lähellä. Näin pidetään yhdessä yllä oman paikkakunnan tuotantoa, palveluita, taloutta ja työpaikkoja, Kymen Yrittäjät ry:n aluejohtaja Kari Jääskeläinen jatkaa.

Kouvolan keskustan liikkeissä on siis 6.5.-7.5.2022 jaossa 500 kahvikuponkia keskustan kahviloihin. Kupongin saa, kun ostaa kyseisinä päivinä jotakin mukanaolevasta liikkeestä eli kupongit jaetaan kuitin antamisen yhteydessä. Kupongit voimassa viikon ajan 6.-13.5.2022.

Kuponkeja saa ostoksen yhteydessä:
AITO Luontaiskauppa
Craft Barbers & Brews
Kulta- ja Hopeapaja Korundi
Kuusaan LiiviShop Oy
Muotitalo Lehto
Picnic
Ravintola Olé
Ranela
RS Tech / Repair Shop
Studio Dance Pit

Kuponki käy seuraaviin paikkoihin:
Allun torikahvila
Coffee House
Bar Café Columbia
Kahvila Kulmakivi
Picnic
Ramin Konditoria
Ravintola Olé
Ristorante Rosso Kouvola

Kamppiksessa mukana olevat liikkeet ja kahvilat löydät täältä: https://kouvolansome.com/tapahtumat/ostakahvittele2022/