Hae esiintyjäksi trubaralliin ja bileralliin 5.-10.7.2022 (PERUTTU)

ESIINTYJÄHAKU PERUTTU (27.5.2022). LUE LISÄÄ: https://kouvolansome.com/2022/05/27/motogpn-peruuntuminen-aiheuttaa-muutoksia/

Hei muusikko, trubaduuri, duo, trio tai muu esiintyjä!

Kouvolan keskustassa tapahtuu 5.7.-10.7.2022 ja hakusessa on trubaduureja, esiintyviä taiteilijoita, muusikoita jne. eli tämä on esiintyjähaku. Hakuaika on 13.5.-5.6.2022. Jokainen esiintyjä tai esiintyjäryhmä saa esiintymisestään pienen korvauksen hakijoiden tarjousten mukaisesti. Eli hakiessasi teet samalla myös tarjouksen.

Esiintymiset ovat 5.7.-10.7.2022 ja hakulomakkeessa on ehdolla useita aikoja esiintymisille, joten voit tarjota joko kaikkia tai vain osaa. Kunkin esityksen kesto on 30 min + encoret ja esiintymispaikka Kävelykatu Manskilla tai Kauppatorilla. Tapahtuman nimi on Manskilla Trubaralli ja torilla Bileralli, mutta voit tarjota esiintymistäsi myös ryhmänä ja ei-bilebändinä. Kaikki tarjoukset huomioidaan. Vinkiksi kuitenkin: haemme lähinnä akustisia ja puoliakustisia esityksiä, joten pidätämme oikeudet hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

Ilmoittaudu mukaan!

Hakulomake täältä: https://forms.gle/Nm8fVe4KcDtp9nZf8