MotoGP:n peruuntuminen aiheuttaa muutoksia

MotoGP-tapahtuman peruuntuminen aiheuttaa muutoksia myös Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kesän toiminnoissa. Kaikki myyntipaikka varaukset pidetään ja niihin liittyvä edullinen hinnoittelu pysyy ennallaan. Viikolle suunniteltua ohjelmaa kuitenkin supistetaan.

Kymiringillä Iitissä järjestettävän Suomen MotoGP -osakilpailun peruuttaminen tältäkin vuodelta on suuri pettymys Kouvolan keskustan yrityksille ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle.

– Meillä oli yhdessä keskustan yrittäjien kanssa ajalle 5.7.-10.7.2022 tehdyt suunnitelmat, jotka olisivat varmasti saaneet kisavieraat viihtymään Kouvolassa. Parien levottomien yöunien jälkeenkin olen sitä mieltä, että peruuntuminen on valtava pettymys ja uskottavuus tapahtuman toteutumiseen seuraavinakin vuosina on mennyt, mutta nyt ei laskea, mitä kaikkea menetettiin vaan miettimme, miten tilanne käännetään positiiviseksi. Tärkeintähän on edelleen houkutella kävijöitä Kouvolaan ja saada ihmiset viihtymään paikallisten palveluiden äärellä, Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi pohtii.

Yhdistys ei ole peruuttanut kaikkia MotoGP-viikolle suunnittelemiaan ohjelmia, niitä on kuitenkin supistettu. Myöskään markkinointia ei peruta kokonaan vaan sen painopistettä muutetaan. Luvassa on edelleen mukava viikonloppu, joka houkuttelee ihmisiä myös lähikunnista nauttimaan Kouvolan kesästä ja sen palveluista.

– MotoGP-viikolle Kävelykatu Manskille on myyty myynti- ja esittelypaikkoja kouvolalaisille yrityksille edulliseen tapahtumahintaan ja kaikki nämä varaukset pidetään ennallaan. Yrittäjä itse voi sitten päätellä, panostaako viikkoon aikaisemmalla tavalla. Myöskin tapahtumat Luonto tulee Manskille torstaina 7.7. ja Perinteiset Markkinat sunnuntaina 10.7. järjestetään suunnitellusti. Lisäksi muutama vuosi sitten järjestetty suuren suosion saavuttanut ja toivottu tapahtuma Terassipyöräily lisätään kyseisen viikonlopun ohjelmistoon, Klaavuniemi lupaa.

Kouvolan Ydinkeskusta ry panostaa ne ideat, resurssit ja varat, jotka MotoGP-viikolta nyt säästyivät, Taiteiden yön toteuttamiseen.

Lisätietoja:
Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kauppalankatu 6-8, 45100 Kouvola

p. 050 3088 665
kati.klaavuniemi@kouvolanydinkeskusta.fi
http://www.kouvolanydinkeskusta.fi

Categories: Yleinen

Tagged as: , , , ,