KSS Energia jatkaa VIREE-tilan avoinna pitämistä elokuun loppuun

”Kesäkuussa Kouvolan Kauppalankadulle avaamamme VIREE-tila on ollut nimensä veroinen projekti. Energiateemaisessa tilassa on arkisin käynyt mukavasti asiakkaita, asukkaita ja muualta tulijoita. Aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteet ovat kysyttyjä. Moni on saapunut tilaan vain keskustelemaan sähkösopimuskumppaninsa kanssa”, markkinointi- ja viestintäjohtaja Mariliina Karppo sanoo.

”Mottomme ’kesä on energia-alalla vireää aikaa’ näkyy ja tuntuu kohtaamisissa. Myös paikalliset yhteistyökumppanimme ovat jalkautuneet tilaan. Tämä on paikallista vaikuttavuutta parhaimmillaan”, Karppo jatkaa.

KSS Energian loppukeväästä saama idea VIREE-tilasta saa nyt jatkoa kesäkauden loppuun:
”Päivittäin saatujen hyvien palautteiden perusteella jatkamme VIREEn aukioloa vielä elokuun ajan. Tarjoamme sekä lomalaisille että työssäkäyville rennon tilaisuuden edistää energia-asioitaan”, projektin konseptoinnissa tiiviisti mukana ollut, B2C-myyntiä johtava Jessica Juhola kertoo.

Juholan mukaan KSS Energian ja sen eri brändien jalkautuminen Kouvolan ydinkeskustaan on vahvistanut asiakasymmärrystä. Energiamurroksen mahdollisuudet ovat konkretisoituneet puolin ja toisin keskustellessa kahvikupposen, VIREE-veden tai Energiadonitsin äärellä.

VIREE on pääsääntöisesti auki maanantaista perjantaihin klo 10–16. Tilan teemoja ja viikoittaisia ideoita päivitetään ja niistä kerrotaan kampanjasivulla osoitteessa www.kssenergia.fi/viree, sosiaalisessa mediassa sekä paikallismediassa kuten Kouvolan Sanomissa.

Categories: Yleinen

Tagged as: , , , ,