KYSELY: Kauppatorin ja kävelykatu Manskin tulevaisuus

Kysely Sinulle
Osallistu Kouvolan Kauppatorin ja Kävelykatu Manskin kehittämiseen antamalla palautetta ja kertomalla mielipiteesi. Oletpa torimyyjä, kuntalainen, mökkiläinen, opiskelija, vierailija, yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut – tämä kysely on juuri sinulle.

Tausta
Kysely käynnistää Kouvolan toteutusosan TEM:n rahoittamassa hankkeessa, jossa tähdätään kaupunkikeskustojen kestävään kehittämiseen. Kouvolan kaupunki ja Ydinkeskusta ry ovat hankkeessa mukana viiden muun kaupungin kanssa. Muita kaupunkeja ovat Kuopio, Lappeenranta, Lahti, Oulu ja Jyväskylä. Hankkeen nimi on Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus.

Kiitämme vastauksesta etukäteen!

LINKKI KYSELYYN: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/5822967f-d81b-4836-a533-10c1c185c6a1?displayId=Fin2579292