Kouvolan Taiteiden Yö tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri kaupungin 19.8.2022

Varsinkin Kävelykatu Manskin ohjelma liikuttaa lapsia ja nuoria sillä Fresh Start siirtyy keskustaan osaksi Taiteiden yön ohjelmaa.

Taiteiden Yössä voi herkutella kulttuurilla, taiteella ja muulla kiehtovalla ohjelmalla ympäri Kouvolaa. Silloin otetaan kaikki irti kesästä. Iltaa pääsee jatkamaan terasseilla ja ravintoloissa monipuolisten ohjelmien parissa.

Kouvolan Taiteiden Yö viihdyttää ihmisiä jo 31. kerran. Ensimmäisen kerran kulttuuri oli tällä tavalla esillä Kouvolassa 1991. Taiteiden Yö on ollut alusta saakka monipuolinen tapahtuma, vaikka se onkin muuttanut muotoaan vuosien varrella. Luvassa on tänäkin vuonna sirkusta, tanssia, teatteria, musiikkia, runoja, hyvää ruokaa ja seuraa. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin supistetusti, mutta tämä vuosi lunastaa edellistenkin vuosien lupaukset ja perinteidensä mukaisesti Taiteiden Yö liikuttaa kaikenikäisiä.

Manskilla on Taiteiden Yön sydän

Taide, kulttuuri ja musiikki tuovat ihmiset yhteen ja Kävelykatu Manski sykkii elämää koko päivän. Aamu alkaa klo 10.00 basaarikojujen avauksella. Iltapäivällä päästään jo Manskin isolla lavalla itse asiaan eli Kouvolan Seurakunnat ja Heavenly Swing esiintyvät klo 13.00. Tapahtuma avataan virallisesti Kouvolan kaupungin edustajan toimesta klo 16 ja Kouvolan Nuorkauppakamari palkitsee vuode 2022 Positiivisen kouvolalaisen klo 16.15. Fresh Start 2 toiminalliset pisteet avataan klo 16 ja Fresh Start tuo lavalle sekä urheilevia että soittavia nuoria! Iltaa jatketaan musiikilla klo 19 alkaen ja lavalle nousevat muun muassa Fresh Startin huipennuksena Aste, Late Noir Theater, Kakkospesä ja metallilupaus Horizon Ignited. Ohjelmassa on panostettu paikallisuuteen.

Fresh Start 2 liikuttaa isoja ja pieniä

Päivällä on klo 16 alkaen on siis Fresh Start 2 -liikunta- ja urheilutapahtuma, joka esittelee Kouvolan monipuolista seuratoimintaa ja ennen kaikkea on osoitus seurojen välisestä yhteistyöstä. Fresh Startissa ovat mukana muun muassa Black Diamond Cheerleaders, Capital of Game Arts, FC Peltirumpu, KooKoo Juniorit, Jäätaiturit ja Hockey, Kouvolan Jääkiekkotuomarit, Koski-Golf, Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo, Kouvot Juniorit, Valkealan Kajo, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Kouvolan Pyöräilijät, Kouvolan Jalkapallo, Kouvolan Urheiluakatemia ja Kymenlaakson Liikunta sekä Kunnossa kassulle -hanke.

Fresh Start 2 -tapahtumassa pääsee tutustumaan uusiin harrastuksiin ja tapaamaan lajien harrastajia. Nyt on siis helppo kysellä, tutustua, testata, puhua liikunnasta ja terveydestä sekä löytää mieleinen seura tai laji tulevaan uuteen harrastuskauteen. Tapahtumassa voi esimerkiksi kokeilla jääkiekon laukomista, golfia, TikTok-videoiden tekemistä, yleisurheilun lajeja kokeiluradalla, kilpailla tasapainossa, testata jalkapalloa sekä osallistua ohjatulle pyörälenkille.

Helppo tulla mukaan

Taiteiden yö on monipuolisuudellaan yksi Kouvolan suurimmista tapahtumakokonaisuuksista. Erilaiset tapahtumat ovat oleellinen osa kaupunkeja ja kaupunkimaista elämäntapaa. Kouvolan kaupunki toimii monin tavoin erilaisten tapahtumien mahdollistajana ja yhteistyökumppanina. Taiteiden Yötä tukee Kouvolan kaupunki maksamalla sille tapahtumatukea sekä avustamalla markkinoinnissa. Tapahtumassa on myös mukana lukuisia kaupungin kohteita. Pääsääntöisesti kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy, joten osallistuminen on helppoa.

Koko ohjelma tapahtumapaikkoineen löytyy osoitteesta https://kouvolansome.com/tapahtumat/taiteiden-yo-19-8-2022/

kouvolan taiteiden yö 2022 banneri

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,