Sadonkorjuupäivä Kouvolan keskustassa 27.8.2022

Kouvolan Ydinkeskusta ry järjestää perinteisen Sadonkorjuupäivän Kävelykatu Manskilla ja Kauppatorilla lauantaina 27.8.2022 klo 9-15.

Sadonkorjuupäivä on jokasyksyinen tapahtuma Kouvolassa. Tänäkin vuonna myyjät sijoittuvat Kävelykatu Manskille, myös Kauppatorilla on normaaliin tapaan myyjiä. Tapahtumassa eri puolilta tulleet myyjät myyvät loppukesän ja syksyn satoa sekä lähiruokaa mm. marjoja, yrttejä, mehuja, vihanneksia, kukkia sekä käsitöitä, vaatteita ja leivonnaisia.

Kouvolan kaupunki täyttää tänä vuonna 100 vuotta, sillä Kouvola itsenäistyi Valkealasta vuonna 1922. Satavuotisjuhlien kunniaksi järjestetään useita tapahtumia. Sadonkorjuupäivä on osa tätä tapahtumakokonaisuutta.

Markkinat ovat olleet tärkeä kaupankäynnin muoto jo Kouvolan synnystä lähtien ja ne ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja vielä nykyäänkin. Sadonkorjuupäivä juhlistaa 100-vuotiasta Kouvolaa pyytämällä asiakkaitaan pukeutumaan syntymävuotensa muodin mukaisesti. Markkinoilla on myös muita 100-vuotisen historian aikakausien mukaan pukeutuneita.

OHJELMA

Klo 9.00            Alkuhartaus, Kävelykatu Manskilla – Kouvolan Seurakunta
Klo 12.00          Tarinoita Kouvolasta, Puunjalostusteollisuus 150 v ja Kouvola   100 v, Kouvolan Matkailuoppaat
Klo 15.00          Puistomessu, Keskuspuistossa – Kaija-Liisa Lindberg, Tuija Nuutinen, Ritva-Liisa Marttila, Korttelipelimannit, Kirkkokuoro – Kouvolan Seurakunnat

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Sadonkorjuupäivään!

Lisätietoja tapahtumasta saa Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta,
Kati Klaavuniemi, toiminnanjohtaja / puh. 050 308 8665, kati.klaavuniemi@kouvolanydinkeskusta.fi
Henna Perkiö, toimistosihteeri / puh. 044 311 8250, toimisto@kouvolanydinkeskusta