KOUVOLAN JOULUNAVAUS 26.11.2022 KOUVOLAN KESKUSTASSA

Joulu tulee kaupunkiimme!

Tapahtuma alkaa pienellä joulukulkueella kaupungintalolta Kävelykatu Manskille kävelytietä pitkin klo 10.45–11. Kulkuetta varten ei tehdä tiesulkuja, joten autoilijoita kehotetaan erityiseen tarkkaavaisuuteen liikkuessa tuohon aikaan Torikadun kaupungintalo päässä. Hesburgerin parkki on suljettuna tapahtuman myyjien ja toimijoiden parkkialueeksi klo 6.30-15.00.

Kävelykatu Manskilla on tietysti Joulupukki muorineen sekä ohjelmaa koko perheelle kävelykadulle rakennettavalla lavalla. Ohjelmassa on muun muassa MisseKissa, joka on raikas ja energinen lasten hahmo. Lisäksi lavalla nähdään Kuusankosken Musiikkiluokkien 4M-luokan Tiernapojat sekä Laitinen & Salo Christmas Express. Kouvolan kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Paula Werning.

Myynti- ja esittelypisteet ovat kävelykadulla klo 10–14. Manskin leikkipaikan luota löytyy Talustusratsastusta ja Hali Huskyt ovat tavattavissa kävelykadun keskialueella.

Tapahtuman järjestää Kouvolan Ydinkeskusta ry.

TAPAHTUMASIVULLE TÄSTÄ.