HALLITUKSEN ESITTELY: Marja Henriksson

Moikka!

Olen Marja Henriksson, mamacita ja mummi – näin tituleeraavat minua kolme aikuista tytärtäni sekä kaksi ihanaa lastenlastani.

Tällä hetkellä työskentelen paikallisessa tilitoimistossa ja samanaikaisesti yrittäjänä ravintola-alalla, jolla olen toiminut vuodesta 1996 lähtien. Yritykseeni kuuluu kolme ravintolaa, joista legendaariset Speden Saluuna ja Club Touba (nimi vaihtunut vuosien varrella) ovat palvelleet asiakkaita Hansakeskuksessa, nykyisillä toimipaikoillaan lähes 60 vuotta! Olen enemmän kuin ylpeä siitä, että ydinkeskustassa on pystytty säilyttämään pala ravintolahistoriaa. 

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n hallituksen jäsenenä olen toiminut vuodesta 2019. En ole koskaan pitänyt itseäni minään yhdistysaktiivina, mutta potkua tähän yhdistykseen kuulumiseen saan tahdosta olla mukana kehittämässä Kouvolan ydinkeskustaa entistä palvelevammaksi, viihtyisämmäksi ja vetovoimaisemmaksi.

Kuljen odottavin mielin ja varmoin askelin kohti kesää. Terassit aukeavat, puistot saavat kesäisen asunsa, kahvilat, tori ja monet kesätapahtumat vilkastuttavat kaunista keskustaa.  Ja hei, mikä parasta – tämä kaikki on täällä ennemmin kuin huomaammekaan. 

Ihanaa kesän odotusta meille kaikille <3

Marja Henriksson
hallituksen jäsen
Kouvolan Ydinkeskusta ry

Marja Henriksson Kouvolan Ydinkeskusta ry hallituksen jäsen