HALLITUKSEN ESITTELY: Hanna Rimmi

Tervehdys kaikille,

Olen Rimmin Hanna ja olen toiminut kohta 18 vuotta ravintola-alan yrittäjänä aivan Kouvolan ydinkeskustassa sijaitsevassa House of Rock:ssa.  Vaikka ravintolan nimestä voisi jotain päätellä, on esiintyjäkattauksemme laaja-alainen, aina kevyestä popista raskaampaan rokkiin ja heviin. Vuosittain House of Rockin lavalla nähdään 50-80 esiintyjää tai bändiä, niin paikallisia kuin listaykkösiä ja tällä tuomme oman osamme rikkaaseen kouvolalaiseen musiikki-, tapahtuma- ja ravintolakulttuuriin.

Kouvolan Ydinkeskusta ry:n hallituksen jäsenenä olen toiminut vuodesta 2018 asti ja vaikka näihin vuosiin on mahtunut paljon erilaisia käänteitä joita kukaan ei varmastikaan olisi osannut odottaa, on ollut ilo päästä seuraamaan aitiopaikalta kuinka yhdistyksemme järjestää erinäköisiä ja kokoisia tapahtumia, ei pelkästään vain kouvolalaisille vaan kaikille tänne vierailulle tuleville!

Odotan innolla, niin kuin varmasti kaikki muutkin, kesää 2023 ja kaikkia niitä tapahtumia mitä Kouvolassa tapahtuu, eritoten elokuussa olevia Kuninkuusraveja sekä Taiteiden Yötä 2023.

Nähdään keikoilla ja tapahtumissa!

Hanna Rimmi
Hallituksen jäsen
Kouvolan Ydinkeskusta Ry

Kuvassa hallituksen jäsen Hanna Rimmi