HALLITUKSEN ESITTELY: Juha Päivärinta

Heippa,

Olen Juha Päivärinta, Hansa-apteekin apteekkari. Kouvolan Ydinkeskusta ry:ssä aloitin toisen kauden hallituksen jäsenenä. Aikaisemmin ajattelin, että yhdistystoiminta saa jäädä taka-alalle. Toiminta Kouvolan Ydinkeskusta ry:sä on ollut alusta lähtien todella mielenkiintoista, joten toiminta on vienyt mennessään. Toivottavasti Kouvolan keskusta-aluetta saadaan kehitettyä niin, että se on mahdollisimman monelle paikka, jossa tavata ja jossa vietetään aikaa.

Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä kuntosalilla, koripallo- ja jalkapallo-otteluita katsellessa ja aikidon pariin olisi tarkoitus palata jälleen kerran. Aikaa kuluu usein iltaisin sotahistoriaa lukiessa, erityisesti sukellusveneiden käyttö toisessa maailmansodassa ovat suuri intohimoni.

Mahtavaa kesänodotusta kaikille! Kesän suurena tavoitteena olisi ehtiä mahdollisimman moneen jalkapallo- ja pesäpallo-otteluun.

Juha Päivärinta
hallituksen jäsen
Kouvolan Ydinkeskusta ry

Kuvassa Hallituksen jäsen Juha Päivärinta