HALLITUKSEN ESITTELY: Marjo Seki

Hei!

Olen Marjo Seki ja asun Kouvolan Käpylässä. Ruoanlaitto, kirjoittaminen ja vapaaehtoistyö ovat minulle tärkeitä. Opetan japanilaisen ruoan valmistusta, kirjoitan kirjoja ja järjestän Japani PopUp-tapahtumia. Taustaltani olen ravintolayrittäjä Tampereelta, jonne perustin kaupungin ensimmäisen japanilaisravintolan Marusekin. Japanissa asuin 20 vuotta ja toimin siellä peruskoulun opettajana, tulkkina ja kielenkääntäjänä Tokiossa ja yrittäjänä Jokohamassa.

Kouvolaan muutin vajaa kolme vuotta sitten ja olen viihtynyt erinomaisen hyvin. Täällä on luonto lähellä, hienot ulkoilumahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet. On mukavaa, kun kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä kodista. Kouvolassa on leppoisa ja kodikas tunnelma.

Kouvolan Ydinkeskustan hallituksessa olen mukana toista vuotta. On ollut mielenkiintoista  tutustua kouvolalaisiin yrittäjiin ja moniin tapahtumiin, joita Kouvolassa järjestetään.

On myös ilo saada olla mukana ideoimassa uusia tapahtumia, joilla elävöitetään keskustaa. Elävöittämistä tarvitaan, koska ensin korona ja sitten Ukrainan sodan seurauksena nousseet energia- ja muut kustannukset ovat saaneet yrittäjät tukalaan tilanteeseen.

Toivon, että tuleva kesä on täynnä auringonpaistetta ja se tuo paljon turisteja Kouvolaan nauttimaan kaupunkimme viehättävistä puistoista ja muusta tarjonnasta.

Marjo Seki
hallituksen jäsen
Kouvolan Ydinkeskusta ry