HALLITUKSEN ESITTELY: Essi Kortersalo

Hei kaikille,

Olen Essi Kortesalo ja toimin hallituksessa toista kautta Kouvolan Nuorkauppakamarin edustajana. Nuorkauppakamarissa halutaan aidosti ja positiivisesti vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan, muun muassa erilaisten projektien ja tempausten myötä. Meillä on sama intressi Ydinkeskustan kanssa; haluamme toiminnallamme myös elävöittää keskustaa ja tuoda kaupunkiin positiivista pöhinää. Mukana olo Ydinkeskustan hallituksessa tukee hyvin tätä toimintaa. Olemme näinä vuosina kehittäneet hallituksessa pitkäjänteisesti yhdistystä ja sen tapahtumia eteenpäin.

Näen, että Ydinkeskustalla on kaikki edellytykset elävöittää Kouvolan keskustaa. Mutta, siihen tarvitaan apua ja tukea meiltä kaikilta – niin jäsenyrityksiltä, -yhdistyksiltä kuin kouvolalaisilta asukkailta. Peräänkuulutankin yhteistyön ja aktiivisen tekemisen merkitystä. Asiat eivät tapahdu sillä, että odotetaan, kun joku toinen tekee, vaan ne tapahtuvat sillä, että tehdään asioita yhdessä. Se, miten yhteistyö toimii ja näkyy positiivisesti ulospäin asukkaille, kantaa pitkässä juoksussa hedelmää koko keskustalle ja Kouvolalle.

Olen itse Kouvola-fani ja pyrin tuomaan kotikaupunkiani myönteisesti esille aina sen ulkopuolella matkustaessani. Meistä jokainen on tämän kaupungin markkinakasvo, muistetaanhan siis aina puhua kotikaupungistamme ylpeydellä. Johan sanontakin sanoo ”Kukas sen kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse.”

Aurinkoista kesän odotusta!

Essi Kortesalo
hallituksen jäsen
Kouvolan Ydinkeskusta ry

Essi Kortesalo