ILMOITTAUDU MUKAAN KUNINKUUSRAVIEN MARKKINOINTIIN

Kuninkuusravit järjestetään Kouvolassa 4.-6.8.2023

Kävelykatu Manskille järjestetään pe-su ajaksi Ylikiva-katufest, sekä screeni mainoksia ja ravilähetyksiä varten. Keskusta saa myös fiksatun ulkoilmeen ja yrityksille jaetaan keltaisia viirejä somisteeksi. Viirit ovat samankaltaisia, kuin Manskin yläpuolella oli viime kesänä. Tänä kesänä viirejä ei kuitenkaan nosteta ylös vaan keltaisia viirejä jaetaan yrityksille tuomaan väriä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Viirit ovat yrityksille ilmaisia ja ne ovat jaossa jo kesäkuussa.

Aiomme markkinoida ravikansalle Kouvolaa yhdessä Kouvolan kaupungin kanssa. Näin saamme paremmin esille Kouvolan keskustan ravintoloita, kahviloita ja yrityksiä. Kaupunki tuottaa raveihin jakoon tulevan esitekartan, johon tulee myös maininnat keskustan toimijoista; nimi ja verkkosivuosoite. Muut mahdolliset tapahtumatiedot lisäämme www.kouvolansome.com sivustolle sekä mahdollisesti myös kaupungin sivuille. Nostamme näitä esille myös muissa kanavissamme.

Kaupunki tekee myös A4 kokoisen pöytäesitteen (esim. pöytästandiin) näistä tiedoista + tapahtumatiedoista. Tällä lomakkeella voitte niitä tilata pöytäesitteen myös itsellenne maksutta, kun lähdette mukaan markkinointiin.

Ilmoittaudu mukaan markkinointiin tästä

Kouvolan ydinkeskusta ry:n jäsenille osallistuminen on maksutonta, muille tahoille 100 € + alv. Viirejä saa ilmaiseksi, vaikkei osallistukaan yhteismarkkinointiin. Täyttäkää lomake 9.6.2023 mennessä.

Kouvolan Ydinkeskusta ry / 044 311 8250