HALLITUKSEN ESITTELY: Pertti Paloranta

Morjensta.

Olen Pertti Paloranta ja työurani tein pääosin Karjalan Prikaatissa jääden reserviin 2003. Vuodesta 2004 lukien olen toiminut poliittisissa luottamustehtävissä muunmuassa kaupunginvaltuutettuna ja maakuntavaltuustossa. Tällähetkellä varavaltuutetun tehtävän lisäksi olen Kouvolan Teatteri Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja. Ydinkeskusta ry:n hallituksessa on toinen vuosi meneillään.

Itse en ole koirien kouluttaja, vaikka paljolti ”seurustelen” meidän palveluskoira  Mimmi bokserin kanssa. Harrastan sotahistoriaa sekä olen toiminut paljolti oppaana idässä kuten myös Itämeren eteläpuolella. Tulevana kesänä mm. kertoilen Panssarimuseossa Hattulassa eräälle ryhmälle kyseisen kaluston menneisyydestä.

Ydinkeskusta sekä sen lähialueet ovat kehittämisen arvoisia asioita.

Näillä loppusanoilla kohti orastavaa kesää

Pertti Paloranta
Kouvolan Ydinkeskusta ry:n hallituksen jäsen

Categories: Yleinen