HALLITUKSEN ESITTELY: Ville Helander

Hei,

Olen Kouvolan Yrittäjät ry:n mandaatilla ydinkeskustan hallituksessa jo toista kertaa.

Työskentelen hallituksen puheenjohtajana Tulostaito Oy:n asiantuntijaryhmässä, jossa on omimmillaan yrityksien tuloskuntoon saattamisessa, strategiakysymyksissä, liiketoiminnan kehittämisessä ja markkinoinnissa. Urani on koostunut kaupan ja teollisuuden johtotehtävistä. Olen vetänyt useita liiketoiminnan ja projektien käynnistämisiä, ja myös saneerauksia. Mm. Kohoa Synergiakeskuksen alkuperäinen ideointi ja peruskonseptin luonti yrityspalvelutaloksi oli yksi luomuksiani.

Harrastan työn ohella mökkeilyä, elinkeinoelämän ja politiikan seuraamista, lehtien lukemista ja Espanjaa.

Ville Helander – Senior Advisor, Talousneuvos
Kouvolan Ydinkeskusta ry:n hallituksen jäsen

Categories: Yleinen