PÄÄKIRJOITUS SYYSKUU 2023

32. Kouvolan Taiteiden yö valloitti ja ihastutti jälleen Kouvolan kaupunkikuvaa kymmenillä ja kymmenillä erilaisilla tapahtumilla.

Kouvolan Taiteiden yö keräsi taas yli 40.000 tuhatta kävijää, jotka levittäytyivät ympäri Kouvolaa. Taiteenystävät nauttivat erimuodoissa illan ja yön antimista.

Tarjonta oli laajaa ja kaikille löytyi oman maun mukaisia tapahtumia. Tarjontaa oli mm. teattereiden avoimista ovista, paneelikeskustelusta, museoiden avoimista ovista monipuoliseen elävään musiikkiin. Kouvolan runsas ravintolamaailma tarjoili parastaan ja ravintolat täyttyivät jo alkuillasta.

Lämmin kiitos vielä upeasti järjestetystä Taiteiden Yöstä kuuluu kaikille osallistujille, yrityksille, yhdistyksille ja seuroille sekä Kouvolan kaupungille, joka mahdollistaa tapahtuman järjestämisen päärahoittajan roolissa.

Erityiskiitos ydinkeskustan henkilöstölle Katille ja Hennalle. Teitte taas melkoisen työn!

Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan seuraavaa vuotta.

Jukka Silen lähikuva